Έτοιμος και αυτή τη φορά στη νεροποντή ο Δήμος Φυλής





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έτοιμος και αυτή τη φορά στη νεροποντή ο Δήμος Φυλής 
Έτοιμο βρήκε και αυτή τη φορά το Δήμο Φυλής η νεροποντή. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη είχε φροντίσει, έγκαιρα, για τον καθαρισμό των φρεατίων αποχέτευσης και είχε τοποθετήσει τα μηχανήματα του Δήμου σε στρατηγικά σημεία.
Εξάλλου, στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις δύο βροχοπτώσεις, τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν και πάλι τα κομβικά φρεάτια από τα φερτά υλικά.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής  στοιχεία μόνο δύο υπόγεια πλημμύρισαν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Στο Ζεφύρι, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος μόνο ένα νοικοκυριό χρειάστηκε  απάντληση υδάτων.
«Ήμασταν σε ετοιμότητα γιατί οι καλοκαιρινές μπόρες είναι επικίνδυνες. Το αντιπλημμυρικό σύστημα ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά και πιστεύω ότι μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν δρομολογηθεί στην Αιγαίου Πελάγους και στη Λεωφόρο Φυλής, στο ύψος του γηπέδου Πανοράματος, θα λείψουν εντελώς τα προβλήματα στο μέλλον. Ευχαριστώ τους εργαζομένους που για ακόμα μια φορά επιτέλεσαν με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό το καθήκον τους που είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας από τα καιρικά φαινόμενα», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια