Αμέτρητα παιδικά χαμόγελα πλημμύρησαν το Δημοτικό Στάδιο Φυλής!!!




Σε συνεχή ροή 6(!) ωρών αγωνίστηκαν περισσότερα από 750 παιδιά των Γυμνάσιων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φυλής στους Αγώνες Σχολείων ΦΙΛΙΑ.Σ. ΑΡΙΩΝ

Click me!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου ΑΡΙΩΝ που τους διοργάνωσε:


📌Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι που η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και βαθιά γεμάτοι για την θετική διάθεση και τα συγκινητικά λόγια όλων των παρευρισκομένων!!!🙏🏼🙏🏼🌹
📌Ευχαριστούμε όλους όσους διέθεσαν την Κυριακή τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η “μεγάλη γιορτή του αθλητισμού”!
Τους γονείς που ήρθαν να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους, τους Διευθυντές, τους δασκάλους και τους γυμναστές των σχολείων που αγκάλιασαν όλη την προσπάθεια, τους προπονητές, γονείς, εθελοντές και τους αθλητές/τριες του Αριων Φυλης που έτρεξαν την διοργάνωση και κυρίως τους πρωταγωνιστές…τους μικρούς μας αθλητές που έλαβαν μέρος!
📌Θα θέλαμε να αναφέρουμε την πολύτιμη βοήθεια του Αντιδημάρχου κ. Σταμάτη Αβράμη που κατέβαλε τεράστια προσπάθεια ώστε το στάδιο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση με ασφάλεια και τα κατάφερε!
📌Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Λιάκου, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος πέρα από την παρουσία του, μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας στήριξε έμπρακτα την διοργάνωση, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Αβράμης, η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Κουράση, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλής κ. Σταύρος Παπαδήμας, ο Τοπικός Σύμβουλος Φυλής και Πρόεδρος του Θρασύβουλου κ. Κώστας Κοκκόρης καθώς και οι Διευθυντές κ. Παπαδοκωστάκης, κ. Σύρμα, κ. Λιάκου και κ. Σταβέρης.
📌Ένα ευχαριστώ είναι λίγο… βάλατε τον πήχη υψηλότερα με ότι ζήσαμε την Κυριακή…και μεις λάβαμε το μήνυμα και την υποχρέωση, για κάτι ακόμα μεγαλύτερο την επόμενη χρονιά!
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα απ την καρδιά μας!🌹
**Θα ακολουθήσουν και άλλα posts ,με φωτογραφίες! Stay tuned...😉😀

Δείτε φωτογραφίες από τον Δημήτρη Μανώλαρο ------> Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια