Τίναξε στον αέρα τις κάλπες η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων

  


«Whispers»

   Μετά τις  εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Δήμο Φυλής μιλήσαμε  για το "Silver Alert" που βγήκε στα Άνω Λιόσια ----> Ε Δ Ω   την στιγμή  που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα. Λίγες μέρες αργότερα φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα με τη  συγκρότηση της νέας Ν.Ε.  Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ελέω της Ο.Μ. Άνω Λιοσίων, όπως χαρακτηριστικά είχαμε σχολιάσει ------> Ε Δ Ω. και αμέσως "έτρεξαν" για να μας χαρακτηρίσουν ως λασπολόγους, προσκυνημένους κτλ -----> Ε Δ Ω.

Click me!





    Σεβόμενοι την προσπάθεια που κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανασυγκρότηση, δεν συνεχίσαμε τα δημοσιεύματα για να μην εκτεθούν και άλλο τα "καθαρά" τοπικά στελέχη (όπως αυτοπροσδιορίστηκαν) του κόμματος, ούτε αναφερθήκαμε στους τραμπουκισμούς που προέβησαν όταν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στους υπεύθυνους της Κουμουνδούρου. 
   Μετά την ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος για επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας στη Δυτική Αττική για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής  την ερχόμενη Κυριακή 28 Απριλίου, καλό θα είναι να συνετιστούν λίγο και  να μην προβούν σε  ανάλογες "αλχημείες". Άλλωστε τώρα "έχουν γνώση οι φύλακες" αλλά και είναι πλέον εμφανής η δυσαρέσκεια από τις υπόλοιπες Ομάδες Μελών (Ο.Μ.) που αναγκαστικά θα ξαναστήσουν κάλπες εξαιτίας των "καθαρών" τοπικών στελεχών από τη Φυλή. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια