Σκουπίδια πάνω στα σκουπίδια μέχρι το 2020 και βλέπουμε


       Δημοσιοποιήθηκε η περίφημη απόφαση του ΕΔΣΝΑ που θέλει να ρίξει σκουπίδια πάνω στα σκουπίδια και με αυτό τον τρόπο να αντέξει ο ΧΥΤΑ μέχρι να ολοκληρωθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, δίνοντας του ζωή μέχρι τα μέσα του 2020.
 Σε αυτή την συνεδρίαση είδαμε για πρώτη φορά Παππού και Μπουραΐμη να συντάσσονται ώστε να μην περάσει αυτή η απόφαση. Πράγμα όμως που δεν έγινε αφού απουσίας της κυρίας Δούρου στην ισοπαλία των μελών της Ε.Ε. Παππού-Μπουραΐμη και Ιατρού με αρνητική ψήφο  και Μπιζά, Βρούστη και Γαβρά με θετική ψήφο πέρασε λόγω της προεδρίας από την κυρία Μπιζά.
   Από αυτά που μας κάνουν εντύπωση ήταν η απουσία μελών από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καθώς και οι εφεδρείες που έχει το σύστημα για να γίνεται αυτό που θέλει. Διαβάζοντας την απόφαση παρατηρούμε ότι ο κύριος Γαβράς, ο οποίος είναι αναπληρωματικό μέλος, ήρθε μόνο για να ρίξει τη θετική του ψήφο ώστε να περάσει η απόφαση και ύστερα αποχώρησε. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε ότι και αν κάνουν οι δήμαρχοι ή τα κινήματα της περιοχής πάντα θα βρίσκεται ο από "μηχανής θεός " ώστε να γίνεται αυτό που θέλουν. Όλοι μας φέρουμε μικρές ή μεγάλες ευθύνες για το έγκλημα που συντελείτε τα τελευταία 50 χρόνια στην περιοχή και αν δεν το καταλάβουμε ώστε να ενεργήσουμε κοινά και συντονισμένα το αποτέλεσμα θα είναι να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια αυτό το σκηνικό.

 Ακολουθεί η επίμαχη απόφαση :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια