29 προσλήψεις από τον Δήμο Φυλής




Εγκρίθηκε από τον Δήμο Φυλής η πρόσληψη 29 ατόμων με ειδικότητες : 6 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ΄Έργων ,  4 ΔΕ Οδηγών, 13 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 3 ΔΕ Υποστηρικτικού Προσωπικού και 3 Νοσηλευτών στη Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης καθώς επίσης στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας.


Click me!


Το απαιτούμενο υπό πρόσληψη προσωπικό έχει ως εξής: 





ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ (ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ) : 
 • Πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας των τομέων Ι.Ε.Κ., αντίστοιχης ειδικότητας των σχολών μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/1983 (ΦΕΚ 46/Α΄), ή άλλων ισότιμων τίτλων σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, καθώς και ειδικότητας χειριστών χωματουργικών και ανυψωτικών μηχανημάτων.
 • Ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά περίπτωση ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα σχολικών μονάδων της προηγούμενης παραγράφου. 
• Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων του κλάδου αυτού από υποψηφίους με τα προσόντα των ανωτέρω παραγράφων, επιτρέπεται η κάλυψή τους με προσόν απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή με τριετή τουλάχιστον αντίστοιχη εμπειρία. Στην τελευταία περίπτωση ο υποψήφιος πρέπει να έχει τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ (ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ) : 
• Απολυτήριο τίτλο σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τριετή εμπειρία. 
• Επαγγελματική άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ΄ Κατηγορίας. 
• Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων του κλάδου αυτού από υποψηφίους με τα παραπάνω προσόντα, ο υποψήφιος πρέπει να έχει τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και τριετή εμπειρία. 

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ (ΔΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ) 
• Απολυτήριο τίτλο σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τριετή εμπειρία. 

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ (ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ) 
 ● Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών ή παρεμφερούς ειδικότητας Ι.Ε.Κ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β΄ Kύκλου μέσης Τεχνικής ή Επαγγελματικής σχολής. 
 ● Η απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση από την αρμόδια διοικητική αρχή, ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος

Για την ΥΕ Κατηγορία δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια