Άρχισαν οι αιτήσεις για συμμετοχή νέων δημοτών Φυλής σε πρόγραμμα στη Ρουμανία

 



Ο Δήμος Φυλής ανακοινώνει την έγκριση προγράμματος ανταλλαγής νέων (youth exchange) στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

To πρόγραμμα "Youth Entrepreneurship for Society" θα πραγματοποιηθεί στα Καρπάθια Όρη στη Ρουμανία στην περιοχή Vatra Dornei από τις 13 έως 23 Σεπτεμβρίου (περιλαμβάνονται και οι ημέρες ταξιδιού). Επτά (7 νέοι) από τον Δήμο Φυλής θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα με βασική προϋπόθεση την ηλικία 18-25 ετών, καθώς και βασική γνώση αγγλικών ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του προγράμματος (δε χρειάζεται κάποια βεβαίωση γνώσης αγγλικών). Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις θα γίνουν δεκτές και αιτήσεις για νέους έως 30 ετών.










Το πρόγραμμα καλύπτει διαμονή και διατροφή για όλες τις ημέρες. Επίσης καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια έως το ποσό των 275 ευρώ. Τα αεροπορικά εισιτήρια πληρώνονται από τον συμμετέχοντα και επιστρέφονται στον λογαριασμό του ένα μήνα περίπου μετά την υλοποίηση του προγράμματος. Τυχόν επιπλέον κόστος αεροπορικών εισιτηρίων πάνω από 275 ευρώ καλύπτεται από τον συμμετέχοντα. Τόπος διαμονής στο Siady Guesthouse σε δίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Τους/τις συμμετέχοντες θα τους παραλάβει πούλμαν από το αεροδρόμιο του Cluj Napoca.

Για αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να στείλετε email στο giorgos.vellis@gmail.com (αρμόδιος υπάλληλος από το Δήμο Φυλής - Βέλλης Γεώργιος) ώστε να σας αποσταλεί το infopack. Η επιλογή θα γίνει με την χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σειρά προτεραιότητας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια