Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Ιωσήφ Κρυστάλλης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με  το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Ιωσήφ Κρυστάλλης

Την υποψηφιότητα του Ιωσήφ Κρυστάλλη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Ιωσήφ Κρυστάλλης είναι Πιστοποιημένος Λογιστής Φοροτεχνικός και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία της ευρύτερης περιοχής. Παρέχει όλες τις υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης, Καταχώρησης, Επίβλεψης, Μισθοδοσίας εταιρειών όλων των μορφών επιχειρήσεων (μικρές και μεγάλες οντότητες), όπως επίσης παρακολούθηση και σύσταση επενδυτικών προτάσεων στους πελάτες του.
Ασχολείται επί χρόνια με το γονεϊκό κίνημα και είναι Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων. Ως αποτέλεσμα της Ηπειρώτικης καταγωγής του, είναι, επί σειρά ετών, Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.
Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι τον συνδέει με την οικογένεια του Ιωσήφ φιλία από παλιά. “Ο πατέρας του Ιωσήφ, ο κυρ Γιάννης, ήταν πάντα στο πλευρό μας κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που πρότεινα στο γιο του να ασχοληθεί ενεργά.  Ο Ιωσήφ δε χρειάζεται συστάσεις, αφού τον έχει καταξιώσει η τοπική κοινωνία ως επαγγελματία. Αλλά και στα κοινά η συμβολή του είναι μεγάλη, γιατί κατορθώνει να προβάλει τα ζητήματα που απασχολούν το γονεϊκό κίνημα με τεκμηριωμένο τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει στην παράταξή μας με τη νηφαλιότητα, τη συγκρότηση, την αποτελεσματικότητα και το ήθος του. Αλλά και γιατί είναι πρακτικός άνθρωπος που ξέρει να δίνει λύσεις στα προβλήματα”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.
Από την πλευρά του ο Ιωσήφ Κρυστάλλης ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την πρόταση να είναι υποψήφιος και πρόσθεσε ότι είναι αποφασισμένος να τον δικαιώσει. “Θα προσπαθήσω να συμβάλω κι εγώ, με τις δυνάμεις που διαθέτω, ώστε να συνεχιστεί η  αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας και να βελτιωθούν, ακόμα περισσότερο, οι συνθήκες στην εκπαίδευση, ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν”, τόνισε χαρακτηριστικά.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια