Διευρύνει κι άλλο τους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ της η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αφού συστρατεύεται μαζί της και η Στεφανία Κολυβοδιάκου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Στεφανία Κολυβοδιάκου

Ένα ακόμα μέλος της παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, η Στεφανία Κολυβοδιάκου, συστρατεύεται με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Πρόκειται για την καθηγήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων (ΓΕΛ) Στεφανία Κολυβοδιάκου, την οποία υποδέχθηκε, με θερμά λόγια, στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς.
«Η Στεφανία είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Μαζί με το φωτεινό της χαμόγελο θα συνεισφέρει στην παράταξή μας με τις ιδέες, τις προτάσεις και την προσήλωσή της στον Πολιτισμό και στη Νεολαία. Για μένα η χαρά είναι διπλή που την έχουμε στο πλευρό μας, γιατί είναι συνάδελφος εκπαιδευτικός και απευθύνεται στους νέους που είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά και η ηλικιακή ομάδα που έχει περισσότερη ανάγκη από τη στήριξή μας».
Από την πλευρά της η Στεφανία Κολυβοδιάκου τόνισε ότι ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή του έχουν επιτελέσει σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. «Κοινός μας στόχος είναι να συνεχιστεί η κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας», πρόσθεσε.
Η Στεφανία Κολυβοδιάκου είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο γνωστικό αντικείμενο «Σπουδές στην Εκπαίδευση», από το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Για πολλά χρόνια ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα εκπαίδευσης των ΡΟΜΑ. Το Πανεπιστημιακό Έτος 2018-2019 τελείωσε το Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής Νέων στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Το Πανεπιστημιακό Έτος 2018-2019 φοιτά εξ αποστάσεως στο Τμήμα «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ασχολείται ενεργά με το πολιτιστικό κίνημα του τόπου, ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Φυλής και μέλος του χορευτικού του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσουκλιδίου.
Είναι παντρεμένη με το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων Γιώργο Παπαδημητρίου κι έχουν δύο θυγατέρες, τη Μαριλένα και τη Νικολέτα.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια