Εξαιρετική επίδοση του 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων στο Διαγωνισμό Ρομποτικής


   Τρεις μαθητές του τμήματος ρομποτικής μέσω των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής που διεξήχθη στις 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Ο Αλέξανδρος, ο Γιάννης και ο Παναγιώτης έδωσαν τη δική τους μάχη κατά τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Διαγωνισμού Αττικής στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2×2», ενώ στο πλευρό τους ήταν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κ. Γιάννης Κρεμμύδας.
  Η ομάδα του 5ου Δημοτικού κατάφερε να πάρει την 39η θέση, μία εξαιρετική επίδοση αν σκεφτεί κανείς ότι στο διαγωνισμό πήραν μέρος 136 ομάδες, ενώ μόνο οι 35 πρώτες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση.
   Ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού απηύθυνε ευχαριστίες στον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας επιτροπής κ. Κρεμμύδα Γιάννη, που και φέτος στήριξε την προσπάθεια των παιδιών και τα τίμησε με την παρουσία του, στους γονείς των παιδιών για την συνεργασία, στον δάσκαλό τους Γιάννη Καψάλη και την εταιρεία RoboSociety , που τα πίστεψε και τα ενθάρρυνε.

Πολλά συγχαρητήρια!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια