ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στηρίζει έμπρακτα ο Δήμος Φυλής την προσπάθεια του συνδημότη μας Σπύρου Χρυσικόπουλου να κολυμπήσει, συνεχώς, από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς βρέθηκε στο πλευρό του Σπύρου και στην περσινή πετυχημένη προσπάθειά του στον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στη Χαλκιδική, όταν είχε κολυμπήσει 104 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Σπύρος Χρυσικόπουλος αναμένεται να πέσει από τη Ρόδο τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.  
«Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, αφού θα κολυμπήσει 140 χιλιόμετρα στην ανοιχτή θάλασσα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απόσταση που θα έχει διανύσει Έλληνας και ελάχιστοι στον κόσμο. Η προσπάθειά του εκφράζει τη φιλοσοφία του Δήμου μας να είμαστε πάντα στην κορυφή, αλλά και τη στήριξή μας στο ακριτικό Καστελόριζο με το οποίο έχουμε αδελφοποιηθεί. Είμαστε στο πλευρό του Σπύρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία» σημειώνει ο Χρήστος Παππούς.
Αξίζει να αναφερθεί ότι την προσπάθεια του Σπύρου Χρυσικόπουλου στηρίζουν από την αρχή ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής και ο Σύλλογος της Ζωφριάς που είναι η γειτονιά του. Πολλές από τις προπονήσεις του έχει κάνει στο Κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων. Εξάλλου με ενέργειες του Δήμου Φυλής η προσπάθεια του Σπύρου τέθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια