Παρουσίαση βιβλίου Καθηγητή Γιάννη Μπαζιώτη «Ένας Έλληνας στην Ανταρκτική»

 






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση βιβλίου Καθηγητή Γιάννη Μπαζιώτη

Την παρουσίαση του βιβλίου «Ένας Έλληνας στην Ανταρκτική», του συνδημότη μας Επίκουρου Καθηγητή, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Γιάννη Μπαζιώτη, χαιρετίζει ο Δήμος Φυλής.
Το βιβλίο μεταφέρει τις εμπειρίες του Καθηγητή από τη συμμετοχή του στην αποστολή της ΝΑSA στην Ανταρκτική για την ανακάλυψη μετεωριτών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είχε υποστηρίξει την προσπάθεια του επιστήμονα ο οποίος, τιμής ένεκεν, ύψωσε τη σημαία του Δήμου στην Ανταρκτική και παρουσίασε τα αποτελέσματα της αποστολής σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε, την Τετάρτη 21η Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Φυλής.
Η παρουσίαση του βιβλίου, που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις «Iwrite», θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 (19:00), στο Cafe - Πολυχώρος «Αίτιον» (Τζιραίων 8, Αθήνα, στάση μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ).
Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα, θα μιλήσουν ο κος Διονύσης Π. Σιμόπουλος (αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής τους Ευγενιδείου Πλανηταρίου) και η κα Τασούλα Επτακοίλη (δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Η Καθημερινή»).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια