Κατηγορεί ο Γιώργος Αβράμης, αλλά δεν ψηφίζει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατηγορεί ο Γιώργος Αβράμης, αλλά δεν ψήφισε να φύγει ο τσιγγάνος από το οικόπεδο του Δήμου στο Πανόραμα
Τη διάσταση λόγων και έργων του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Αβράμη επεσήμανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2017, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Απαντώντας στο Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Δήμος ολιγωρεί στην περίπτωση οικογένειας τσιγγάνων που διαμένει παράνομα σε δημοτικό ακίνητο στη συνοικία Πανοράματος, κατήγγειλε ότι ενώ ο Γιώργος Αβράμης παριστάνει τον κατήγορο, δεν είχε ψηφίσει στο Δημοτικό
Συμβούλιο το Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής με το οποίο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς απέβαλε την οικογένεια από την ιδιοκτησία του Δήμου.
Πρόσθεσε ακόμα ότι η οικογένεια των τσιγγάνων κατέφυγε στη Δικαιοσύνη όπου ο Δήμος την αντιμετώπισε δύο φορές με τη Νομική Υπηρεσία και μάρτυρες τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη και τον ίδιο και κέρδισε την υπόθεση, καταστώντας εκτελεστό το Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής.
«Ήδη η Δημοτική Αστυνομία επέδωσε έγγραφο με το οποίο κάλεσε τους παρανόμως διαμένοντες στο ακίνητο του Δήμου να το παραδώσουν μέχρι τις 23 Απριλίου 2017», τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς , διευκρινίζοντας ότι ο Δήμος είναι υποχρεωμένος, από το νόμο να προστατεύει τη δημοτική περιουσία.  
«Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ούτε παριστάνουμε τους τσάμπα μάγκες όπως άλλοι, οι οποίοι απουσιάζουν όταν ο Δήμος εφαρμόζει πρωτόκολλα κατεδάφισης και προχωράει στην αποξήλωση παράνομων παραπηγμάτων» τόνισε κλείνοντας ο Δήμαρχος Φυλής.  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια