Μάριος Σαλμάς: Η κυβέρνηση κόβει Ενεργειακές Κοινότητες από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας (βίντεο)




 Στον ANT1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Μάριος Σαλμάς μετά την διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αλλά και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Click me!

Ο κ. Σαλμάς ανέφερε πως «Στην περίπτωσή μου διαγράφηκα για τις απόψεις μου», υποστήριξε ο Μάριος Σαλμάς, τονίζοντας πως, «το άρθρο 60 αναφέρει πως: ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία λόγου και κρίσης». Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, «βλέπει» ως λόγο για τη διαγραφή του διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής μετά τις ευρωεκλογές.

Click me!

Όπως ανάφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής: είναι ωραίο να λες ότι πάμε μπροστά, αλλά όταν πας μπροστά, πρέπει να ξέρεις με ποιον πολιτικό μπούσουλα πας. Πχ όταν αποφασίζεις σε ποιους θα δώσεις τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τις έδωσες στους λίγους, όχι στους πολλούς. Συγκεκριμένα έφερε  σαν παράδειγμα  Ενεργειακή Κοινότητα στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας που όπως του απάντησε ο Υπουργός  Περιβάλλοντος και Ενέργειας "δεν προβλέπεται από τον καινούργιο νόμο να τους δώσει όρους σύνδεσης".


Δείτε  ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια