Βανδαλισμοί στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων

 



Σε μια κοινή νίκη για την κοινότητά μας, οι δράστες που προέβησαν σε βανδαλισμούς στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2024, συνελήφθησαν.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, οι δράστες εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη.

Click me!

Η βεβήλωση του ιερού τόπου μας, ένα φαινόμενο που δυστυχώς είχε αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας έντονη ανησυχία, μας οδήγησε σε αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μια ισχυρή απάντηση σε αυτές τις αποτρόπαιες ενέργειες.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που έδειξαν αλληλεγγύη και ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Η ανταπόκρισή σας αποδεικνύει ότι η κοινότητα των Άνω Λιοσίων είναι ενωμένη και αποφασισμένη να προστατεύσει τους ιερούς χώρους της.


Click me!


Ο Αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων, ενημερωμένος άμεσα για το περιστατικό, μετέβη επί τόπου και κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομία για την άμεση ανταπόκρισή της, τους υπαλλήλους του Δήμου για την επαγρύπνησή τους και τους πολίτες για την ενεργή συμμετοχή τους στην προσπάθεια διαφύλαξης της αξιοπρέπειας των νεκρών.

Γραφείο Διοίκησης Δημοτικών

Κοιμητηρίων Δήμου Φυλής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια