Έγραψε για μία ακόμη φορά η γιορτή του Γιώργου Κούρκουλου και των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου

 


  Η γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου, στο πάρκο «Κ. Λιάρος», με κεντρικό θέμα: "Χορεύουμε για τη ζωή και το περιβάλλον" ήταν μια φαντασμαγορική παράσταση που επιμελήθηκαν με αγάπη οι εργαζόμενοι στους σταθμούς. Ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος είχε φροντίσει να μην λείψει τίποτα από αυτή τη υπέροχη παράσταση. 
  Είναι πλέον σε όλους γνωστό ότι η αγάπη του κ. Κούρκουλου για τα παιδιά έχει οδηγήσει τους παιδικούς σταθμούς Ζεφυρίου να είναι μεταμορφωμένοι  ώστε οι λιλιπούτειοι μαθητές τους να νιώθουν καλύτερα και από το σπίτι τους. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις αγκαλιές που μοίραζαν απλόχερα στον κ. Κούρκουλο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  δεκάδες πλέον μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού που πέρασαν από τις δομές που ήταν πρόεδρος. 
  Η πειθαρχημένη παρουσία των παιδιών μέσα στις υπέροχες στολές τους, τα μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου:

































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια