Γιώργος Κούρκουλος: Μικρό το "Πάρκο Λιάρου" για να χωρέσει την εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου



Η πειθαρχημένη παρουσία των παιδιών μέσα στις υπέροχες στολές τους, τα μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τα χαμόγελα, κυριάρχησαν σε μία ακόμα φαντασμαγορική γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου, στο πάρκο «Κ. Λιάρος», με κεντρικό θέμα: "Χορεύουμε για τη ζωή και το περιβάλλον".

Με μια άρτια επιμελημένη γιορτή που είχε ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η δημοτική ενότητα του Ζεφυρίου έκλεισε τον κύκλο των εκδηλώσεων υποδοχής του καλοκαιριού, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και τα εύσημα του κόσμου που την παρακολούθησε, στα πρόσωπα του διοργανωτή Προέδρου Γιώργου Κούρκουλου και του εξαιρετικού προσωπικού των δομών, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

“Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας και με τιμά ιδιαίτερα η παρουσία όλων σας”, υπογράμμισε στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος ζήτησε από τους θεατές να καμαρώνουν για τα παιδιά τους και να τα χειροκροτήσουν δυνατά, γιατί κόπιασαν πολύ για να παρουσιάσουν αυτή την παράσταση. “Η προσπάθεια συνεχίζεται”, τόνισε ο Γιώργος Κούρκουλος και ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι σε όλους και πάνω απ΄ όλα δύναμη και ότι το καλύτερο σε σας και τις οικογένειες σας”.

«Γιώργο είσαι δυνατός!», αναφώνησε ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, αφού πρώτα εκφράστηκε με θερμά λόγια για τον Γιώργο Κούρκουλο και το πολύτιμο προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, για το σπουδαίο έργο που παράγουν και θα συνεχίσουν να παράγουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε και στους γονείς, που εμπιστεύονται στις δημοτικές δομές τα παιδιά τους, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα περιμένει με μια ανοιχτή αγκαλιά τις καινούργιες εγγραφές, όπως κι εκείνα που θα κάνουν το επόμενο βήμα τους, στο Νηπιαγωγείο.

  Τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και το Δημοτικό Συμβούλιο “που έχουν κάνει τον Δήμο Φυλής πρωτοπόρο σε όλα”, συνεχάρη στον χαιρετισμό του και ο Βουλευτής ΝΔ Θανάσης Μπούρας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου πρόσφερε κέρασμα στους παρευρισκόμενους και επιβράβευσε τους λιλιπούτειους μαθητές με παγωτό και από μία τσάντα που περιείχε αναμνηστικά μικροδώρα, φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Παιδιά, γονείς και παιδαγωγοί αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΝΔ Θανάσης Μπούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας, Διοικητικών και Δ.Ε Φυλής Ελένη Λιάκου, Εσόδων Γιώργος Αβράμης και Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, Οι Αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση, Γιώργος Ραφτέλης,  Νίκος Χατζητρακόσιας, Γιώργος Αντωνόπουλος, Τόλης Βαδεβούλης και Βασίλης Γεωργιάδης, οι πρόεδροι των ΝΠΔΔ Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Γιώργος Μαυροειδής ο Τοπικός Σύμβουλος Διονύσης Κατηφόρης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, Δημήτρης Καμπόλης.


 























































































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια