Δυναμική παρουσία Χρήστου Παππού στη συγκέντρωση του Ανδρέα Παχατουρίδη (φωτό)

 


  Πλήθος Δημάρχων και αυτοδιοικητικών από τους Δήμους που είναι μέλη στον ΑΣΔΑ και όχι μόνο, όπου μαζί με πολίτες, κατέκλυσαν το θέατρο  «Φοίνικα» στην εναρκτήρια συγκέντρωση της παράταξης «ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. 

Ο Δήμαρχος που ξεχώρισε και τράβηξε το ενδιαφέρον μετά τον οικοδεσπότη κ. Παχατουρίδη, ήταν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος ήταν και το επίκεντρο της συζήτησης μέχρι την έλευση του Δημάρχου Περιστερίου. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το θέμα που καίει όλους τους Δήμους, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων και του ΧΥΤΑ Φυλής. 

Με απλά λόγια ο Χρήστος Παππούς είπε στους Δημάρχους, αλλά και στον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ - Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, ότι, τα περιθώρια στο ΧΥΤΑ Φυλής έχουν στενέψει αρκετά και θα πρέπει στην επόμενη θητεία που είναι και πενταετής, να λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και όπως τόνισε ο ίδιος στο τέλος «εγώ έβαλα πλάτη τόσα χρόνια και δεν άνοιξε ρουθούνι, καιρός να κάνετε κάτι και εσείς». 

Οι Δήμαρχοι και οι αυτοδιοικητικοί  παράγοντες που ήταν παρόντες .................Περισσότερα Ε Δ Ω 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια