Τα νέα πυροσβεστικά 4 Χ 4 θα σαρώνουν τις επίφοβες περιοχές για το 4άρι που δίνει η Πολιτική Προστασία στο Δήμο Φυλής

 


Σύμφωνα με το χάρτη επικινδυνότητας που έδωσε στη δημοσιότητα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. ο δείκτης επικινδυνότητας στην Αττική είναι 4 (με ανώτατο το 5) για σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου . 
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης έδωσε εντολή αυξημένης επαγρύπνησης στην υπηρεσία και καλεί τους συνδημότες μας να αποφύγουν κάθε εργασία ή δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει φωτιά. Με τις  οι εργασίες τοποθέτησης του εξοπλισμού  στο  νέο πυροσβεστικό 4 Χ 4 να ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης η δύναμη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής μεγαλώνει. Τα τρία νέα  πυροσβεστικά 4 Χ 4  θα ακροβολιστούν στις επίφοβες περιοχές με συνεχόμενες περιπολίες ώστε να επέμβουν άμεσα χρειαστεί. Τέλος υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής θα κλείσουν οι δρόμοι προς, Ασπρόπυργο, Δερβενοχώρια και Ντάρδιζα καθώς και σε περίπτωση φωτιάς, οι πολίτες να ενημερώνουν, αμέσως, την Πυροσβεστική στο  199.
  Τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου αφού ο  ο δείκτης επικινδυνότητας στην Αττική θα είναι και πάλι στο 4.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια