Μιχάλης Οικονομάκης: Δημιουργείται ένας νέος χώρος πρασίνου και περιπάτου

 



     Το τελευταίο διάστημα παρατηρώντας τα έργα  που γίνονται στην Περιφερειακή Αιγάλεω βλέπαμε μέρα με τη μέρα την ανάδειξη του δρόμου αλλά και τον εξωραϊσμό  της ευρύτερης περιοχής. 
   Απευθυνόμενο το paraponofylis.blogspot.com στον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Οικονομάκη για το είδος των εργασιών που πραγματοποιούνται στο σημείο, μας ανέφερε τα παρακάτω:
  Με την ολοκλήρωση του πρωταρχικού στόχου της δημοτικής αρχής για την αποψίλωση εκτάσεων από χόρτα για τον  κίνδυνο πυρκαγιάς, μπαίνουμε στις εργασίες του δεύτερου στόχου που είναι ο καθαρισμός επιβαρυμένων σημείων και ο πλήρης εξωραϊσμός τους. Όπως παρατηρήσατε εκατέρωθεν της Περιφερειακής Αιγάλεω βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έργα καθαρισμού του χώρου από φερτά υλικά και μπάζα με ταυτόχρονη βελτίωση του ανάγλυφου του εδάφους, ώστε να γίνει βατό. Σε δεύτερη φάση  ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη δενδροφύτευση του χώρου στον κατάλληλο χρόνο ώστε σε λίγα χρόνια να έχει δημιουργηθεί ένας πνεύμονας πρασίνου και περιπάτου. Παράλληλα αντίστοιχες εργασίες εκτελούνται στο Πάρκο Πόλης, αμέσως μετά ακολουθεί η περιοχή του Τσουκλιδίου και θα συνεχιστεί  σε άλλα σημεία του δήμου.

Ακολουθούν πανοραμικά βίντεο από τα σημεία των εργασιών:

Περιφερειακή Αιγάλεω
 

Πάρκο Πόλης 





 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια