Με επιτυχία και αριστοτεχνικά καλάθια έπεσε η αυλαία του 26ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης των Δημοτικών Σχολείων Φυλής






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία και αριστοτεχνικά καλάθια έπεσε η αυλαία του 26ου  Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης των Δημοτικών Σχολείων Φυλής  
Με μεγάλη επιτυχία και σε πανηγυρικό κλίμα  ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωφριάς το 26ο  Τουρνουά  Καλαθοσφαίρισης δημοτικών σχολείων που οργάνωσαν το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «ΕΥΝΙΚΟΣ».
Νικητές του 26ου Τουρνουά αναδείχθηκαν στα αγόρια το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση και στα κορίτσια το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στους γονείς τους που ωθούν   τα παιδιά στον αθλητισμό έδωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής. «Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές, την ιστορική ομάδα του Εύνικου και το φίλο μου το Βασίλη τον Ντάκουρη» είπε ο κ. Μαυροειδής πριν την βράβευση των νικητών και ζήτησε ακόμη ένα χειροκρότημα για τα παιδιά που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.
Στο 26 Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν 15 ομάδες. Εκπροσωπήθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Φυλής, δέκα σχολεία από τα Άνω Λιόσια, τρία από το Ζεφύρι και μια μεικτή ομάδα από τον Εύνικο και το Ζεφύρι. 
Ιδιαίτερη στιγμή κατά την απονομή των κυπέλων ήταν όταν η πρώτη  Αντιδήμαρχος για τον Αθλητισμό στα Άνω Λιόσια Στέλα Καλαφάτη και εκ των ιδρυτών του θεσμού, απένειμε το κύπελο της νίκης στην μικρή εγγονή της, η οποία ήταν η αρχηγός της νικήτριας ομάδας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Το Τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην τήρηση των κανόνων ευζωίας των δεσποζομένων ζώων συντροφιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια