Βράβευσε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού για τη διάκριση στο διαγωνισμό Ρομποτικής ο Δήμος Φυλής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βράβευσε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού για τη διάκριση στο διαγωνισμό Ρομποτικής ο Δήμος Φυλής

Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα βράβευσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τους έξι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων που διακρίθηκαν στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο των εορταστικών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αποδεικνύοντας τη σημασία που δίνει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην αριστεία και στους νέους.
Οι μαθητές Νάνσυ Ματαγιάννη, Βαγγέλης Γερακάκης, Δημήτρης Ιμπραχήμ, Βασίλης Δόλλας, Παναγιώτης Γιώτης και Νικόλας Δασκαλάκης, που αποτελούν την ομάδα που διακρίθηκε στο διαγωνισμό, παρέλαβαν τα βραβεία από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιάννη Κρεμύδα. «Θα είμαστε δίπλα σας», διαβεβαίωσε τους μικρούς μαθητές ο Δήμαρχος και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και πάντα διακρίσεις.
Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο δάσκαλος της πληροφορικής Βασίλης Νάκας που καθοδήγησε και στήριξε τα παιδιά, ενώ στο πλευρό της ομάδας στάθηκε και η Διευθύντρια του σχολείου, Σωτηρία Συκαρά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια