Nικηφόρος Σ. Δαδάνης: Φίλε Δημότη το επόμενο Θύμα είσαι ΕΣΥ , Τώρα που πρόκειται για την ΖΩΗ σου θα σηκωθείς επιτέλους από τον καναπέ σου ????????

Αγαπητοί  

Φίλοι του Πανοράματος

Μια ακόμα ληστεία , μια  ακόμα  παραβίαση   του  οικογενεικού  ασύλου  αλλά και της προσωπικής και  ιδιωτικής  ζωής  ενός  συμπολίτη  μας  παραβιάστηκε  πριν  λίγες  μέρες .

Αδίστακτοι ληστές αφού έσπασαν την κεντρική είσοδο αλλά και τα πλαινά παράθυρα εισέβαλλαν σττην οικία  του συμπολίτη μας  Μ. Η  στο Πανόραμα  .  Ευτυχώς εκείνη την στιγμή  δεν υπήρχε κανείς μέσα στο σπίτι αφού οι ιδιοκτήτες του , είχαν μια κοινωνική υποχρέωση και έλειπαν .

Πήραν τα  πάντα που είχαν αξία ..... .......Χρυσαφικά  , Οικογενειακά  Κειμήλια , ηλεκτρονικές  συσκευές , χρήματα .......!!!!

Ομως τα υλικά αγαθά που κλάπησαν δεν είναι το θέμα αυτής της δημοσίευσης . Αν και η 

οικογένεια που λήστεψαν οι αδίστακτοι , δεν είναι μια εύπορη αλλά μια οικογένεια βιοπαλαιστών που δύσκολα τα φέρνουν βόλτα σε συνθήκες κρίσης .

 Η ουσία είναι , η  παραβίαση  της  ιδιωτικότητας και του Οικογενειακού Ασύλου . Ακούω συνεχώς για συλλήψεις κακοποιών -ληστών - Εμπόρων λογής λογής Χορταρικών . Ακούω  για  συνεχείς περιπολίες αστυνομικών δυνάμεων , ακούω συνεχώς για την προσπάθεια που γίνεται να διατηρηθούν τα Α.Τ της περιοχής μας εδώ.  

Ακούω  για  δυνάμεις  Ο.Π.Κ.Ε  ( ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ),  τίποτα όμως όπως φαίνεται, δεν είναι δυνατόν να ανακόψει το κύμα εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή μας και την Πόλη μας . Την ώρα που στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας , παρουσιάζονται θέματα , με  περίσσεια  μαγκιά  και  αβανταδόρικες ατάκες για  να  εντυπωσιάσουν  τους  κλακαδόρους  αυλοκόλακες .

Σπίτια  ληστεύονται , μαγαζιά  λεηλατούνται , ηλικιωμένοι συμπολίτες μας ληστεύονται καθημερινά περιμένοντας στην  στάση για να πάνε σπίτια τους . Συμπολίτες μας παρασύρονται  και ακρωτηριάζονται  από  επικίνδυνους ή ανίδεους οδηγούς οχημάτων που δεν λογαριάζουν και δεν υπολογίζουν τίποτα  , παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια στην άσφαλτο.

Καιι μεις ; ; ; Εμείς τι  κάνουμε συμπολίτες μου  ; ; ; ; Καθόμαστε απαθείς μπροστά σε έναν υπολογιστή και γράφουμε γνωμικά , φιλοσοφίες , και εξυπνάδες για  να  εντυπωσιάσουμε . Διαβάζουμε τα άρθρα για την εγκληματικότητα στην περιοχή μας και κουνάμε το κεφάλι μη δυναμενοι να κάνουμε κάτι άλλο .

Περιμένουμε το επόμενο θύμα ληστείας .......Περιμένουμε το επόμενο ακρωτηριασμένο θύμα της ασφάλτου .......Περιμένουμε το επόμενο κατεστραμμένο μαγαζί ή επιχείρηση για να εκφράσυμε το θυμό ή την λεκτική μας αντίδραση .

Αυτό που ζούμε είναι στην κυριολεξία μια ασύμμετρη  απειλή  .Μια απειλή ενάντια στις ζωές μας , την ύπαρξη μας . Αυτό που ζούμε είναι το χρονικό  μιας προαναγγελθείσας ληστείας , σήμερα σε μένα , αύριο στον γείτονα , μεθαύριο σε ΣΕΝΑ που με διαβάζεις τώρα.

Δεν θα σου πω τι να κάνεις για να προστατέψεις την ζωή σου , την περιουσία σου , την ζωή των παιδιών σου .......Δεν θα σου πω  να πάρεις τον ΝΟΜΟ στα χέρια σου , ούτε θα σε προτρέψω να αντιδικήσεις για να προστατέψεις την ατομική σου Ελευθερία ...........

Σε καλώ όμως να αντιδράσεις και να διαμαρτυρηθείς στους υπεύθυνους και στους αρμόδιους ........

Σε καλώ να σηκωθείς από τον καναπέ και να σπάσεις την απάθεια και τον ωχαδερφισμό ........Αύριο θα ναι το δικό σου σπίτι που θα ληστέψουν ........Αύριο θα ναι το δικό σου παιδί που θα το παρασύρουν στο δρόμο .........Αύριο θα είναι το δικό σου μαγαζί που θα σπάσουν .......

Σε καλώ εσένα που με διαβάζεις  και αγανακτείς με όσα συμβαίνουν γύρω σου να ενώσεις την φωνή σου με την δική μου και όσων ακόμα δεν αντέχουν αυτά που συμβαίνουν στην Πόλη μας και να οργανώσουμε διαμαρτυρία  μαζική - δυναμική και συντεταγμένη στις αρμόδιες υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια στον Τόπο μας .

Μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι  είμαστε ένα βήμα πριν  πάρουμε τον ΝΟΜΟ στα χέρια μας ......

Μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι πια δεν παίζουμε και θα αλλάξουμε τακτική και σκέψη για όσα συμβαίνουν γύρω μας .

Αναλαμβάνω λοιπόν την Πρωτοβουλία μαζί με όσους επιθυμούν ακόμα να οργανώσουμε από κοινού μια  παράσταση διαμαρτυρίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής  και κατόπιν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να τους παραθέσουμε το πρόβλημα .

Θα ενημερωθείτε για την ώρα και την μέρα μέσα από το προσωπικό μου Ιστολόγιο , τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και από Δελτία τύπου που θα βγουν στον Ηλεκτρονικό Τύπο ......

Αυτήν την φορά  καλώ ΕΣΕΝΑ  που είσαι στον καναπέ να σηκωθείς και να αντιδράσεις για την ζωή σου , το σπίτι σου , την οικογένεια σου ........Οταν κάποτε σε καλούσαν τα κόμματα ήσουν εκεί στον δρόμο , στην πρώτη Γραμμή ..........Τώρα που πρόκειται για την ΖΩΗ σου θα σηκωθείς επιτέλους από τον καναπέ σου ????????

Με εκτίμηση αλλά και Οργή
Ένας απλός Ενεργός Πολίτης του Δήμου Φυλής
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια