Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η τεχνολογική εξέλιξη του παραδοσιακού τσιγάρου. Βασίζεται στην ατμοποίηση υγρών και όχι στην καύση καπνού. Είναι μια ανώτερη απόλαυση, απαλλαγμένη από πίσσα και καπνό. Με απίστευτη ποικιλία γεύσεων (καπνικών, γλυκών, γκουρμέ, φρούτων), η επιλογή είναι ασφαλώς στο χέρι σας... και σαφώς πιο οικονομική. Αντί να "υποστείτε" ένα ακόμα τσιγάρο, περάστε στην απόλαυση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
1

Μπαταρία

Η μπαταρία δίνει την απαραίτητη ενέργεια στον ατμοποιητή, ώστε να μετατρέψει το υγρό σε ατμό. Οι μπαταρίες έχουν είτε λεπτό, μακρύ, κυλινδρικό
σχήμα είτε σχήμα μικρού κουτιού που ταιριάζει τέλεια στην παλάμη.
2

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής είναι το εξάρτημα που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή του ατμού. Είναι μία δεξαμενή υγρού, με ανταλλακτική, αναλώσιμη αντίσταση που θερμαίνεται από την ενέργεια της μπαταρίας και μετατρέπει το υγρό σε ατμό. Συνήθως είναι διάφανος σε διάφορα χρώματα, προσθέτοντας στο design του τσιγάρου.
3

Υγρό Αναπλήρωσης

Τα υγρά είναι αυτά που καθορίζουν τη γεύση και το άρωμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μετατρέπονται σε ατμό, από τον ατμοποιητή και περιέχουν νικοτίνη σε διάφορα επίπεδα ή καθόλου.
 
ηλεκτρονικο τσιγαρο alter ego - 100% απολαυση
100% απόλαυση
ηλεκτρονικο τσιγαρο alter ego - Χωρις πισσα και καπνο
Χωρίς πίσσα & καπνό
ηλεκτρονικο τσιγαρο alter ego - πιο οικονομικο απο το παραδοσιακο
Είναι πιο οικονομικό από το παραδοσιακό

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια