Πεζοπορία στα αντάρτικα μονοπάτια του Παρνασσού

ΚΝΕ - ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΚΕ

Πεζοπορία στις 29 Μάη στα αντάρτικα μονοπάτια του Παρνασσού.


Για δεύτερη χρονιά το ΚΣ της ΚΝΕ και το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΚΚΕ διοργανώνουν πεζοπορία στον Παρνασσό στις 29 Μάη. Η δράση αυτή έχει ως στόχο να γνωρίσουν οι νέοι και οι νέες την ιστορία του επαναστατικού κινήματος στην Ελλάδα, τις ηρωικές σελίδες που έγραψαν πρωτοπόροι αγωνιστές πολεμώντας ενάντια σε ντόπιους και ξένους ιμπεριαλιστές με σκοπό να κερδίσουν πραγματική λευτεριά, για ένα καλύτερο αύριο, για το σοσιαλισμό.
Η πεζοπορία στον Παρνασσό έχει ακόμα στόχο την εξοικείωση των νέων με τη φυσική άσκηση. Έτσι σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, μαθαίνοντας πλευρές της ιστορίας μας που δεν είναι γραμμένες στα σχολικά βιβλία, θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη μαζική
ομαδική άσκηση.

Τα μονοπάτια της πεζοπορίας

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η πεζοπορία αποτελεί κομμάτι των μονοπατιών που συνδέουν τον Παρνασσό με την Πάρνηθα, περνώντας από τα βουνά ΚίρφηΕλικώναΚορομπίλιΚιθαιρώναΠάστρα. Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το Ζεμενό στο δρόμο Λιβαδειάς - Αράχωβας και θα συνεχίσει στην πλαγιά της Κίρφης. Ο τερματισμός θα είναι στο Δίστομο όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση.

Oδηγίες για τη συμμετοχή στην πεζοπορία

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φοράνε ελαφρύ αρβυλάκι ή αθλητικά παπούτσια, μακρύ ελαφρύ παντελόνι ή φόρμα, μακρυμάνικο πουκάμισο ή ελαφριά μπλούζα και καπέλο. Ακόμα πρέπει να έχουν μαζί τους παγούρι με νερό 1 ή 1,5 λίτρο, γυαλιά ηλίου, ένα δεύτερο φανελάκι και ζευγάρι κάλτσες και λίγα τρόφιμα (ξηρά τροφή, σταφίδες ή τοστ) σε ένα μικρό σακίδιο πλάτης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Στο mail: kne@kne.grΣτο τηλέφωνο: 6943442484
Συμμετοχή: 10 ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια