Πρωταθλητές στο μπάσκετ δημοτικών σχολείων το 4ο στα αγόρια και το 3ο στα κορίτσια

Τελετή λήξης του 24ου Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων
Τα κορίτσια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων και  τα αγόρια του 3ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων αναδείχθηκαν οι φετινοί πρωταθλητές του 24ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Δήμου Φυλής που διεξήχθη σήμερα -Κυριακή 22 Μαΐου-  το πρωί, με μεγάλη επιτυχία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς, από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό «ΠΑΡΝΗΘΑ» σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο «ΕΥΝΙΚΟΣ» .
«Ένα ακόμα τουρνουά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία έφτασε στο τέλος του. Θα σας παρακαλέσω να χαρίσετε το πιο θερμό σας χειροκρότημα,  στα παιδιά που συμμετείχαν και είναι η ψυχή του τουρνουά» παρότρυνε τους εκατοντάδες παριστάμενους ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού ΠΑΡΝΗΘΑ. Ο Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του τουρνουά και ιδιαιτέρως «τους γονείς που στηρίζεται τα παιδιά σας και την δική μας προσπάθεια» σημείωσε.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.30 το πρωί, παρουσία του οικοδεσπότη της εκδήλωσης και προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργου Μαυροειδή. Συμμετείχαν 22 ομάδες από έντεκα σχολεία της περιοχής και δυο μεικτά
τμήματα από το αθλητικό σωματείο ΕΥΝΙΚΟΣ.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε η πρωταθλήτρια του μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις της ομάδας του ΔΑΣ  Άνω Λιοσίων. « Έχουμε την τιμή σήμερα να έχουμε κοντά μας μια φίλη από τα παλιά. Μας βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη της αγάπης για το μπάσκετ στα Άνω Λιόσια . Την τιμούμε για την προσφορά της στην ομάδα του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων και για τις επιτυχίες που μας έφερε. Την τιμούμε για την προσφορά της στην Εθνική ομάδα και τη συγχαίρουμε για την επιτυχία της, αφού φέτος -ως  προπονήτρια του Ολυμπιακού- στέφθηκε πρωταθλήτρια »  είπε ο Γιώργος Μαυροειδής αμέσως μετά τη βράβευση της πρωταθλήτριας.
«Είναι  ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι εδώ σήμερα και σας ευχαριστώ. Είμαι  πολύ χαρούμενη που βλέπω τις κερκίδες γεμάτες  από γονείς και το τερέν γεμάτο από παιδιά» υπογράμμισε η Ελένη Καπογιάννη που έδωσε συγχαρητήρια στον Οργανισμό ΠΑΡΝΗΘΑ και τον ΕΥΝΙΚΟ για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά .
Νωρίτερα ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών – Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης βράβευσε την πρωταθλήτρια ομάδα των κοριτσιών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων , την ομάδα αγοριών του 4ου Δημοτικού που κατέλαβε την δεύτερη θέση και την παιδική ομάδα του ΕΥΝΙΚΟΥ η οποία τιμήθηκε στο όνομα όλων των εθελοντών που στήριξαν το τουρνουά αλλά και για την καθοριστική συμβολή της στην κάλυψη της γραμματείας όλων των αγώνων.
«Αυτά τα παιδιά είναι το αυριανό φυτώριο του Δήμου μας στον αθλητισμό . Επειδή προέρχομαι από το χώρο του ποδοσφαίρου και ξέρω καλά τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες του αθλητισμού, σήμερα βλέποντας το χαμόγελο αυτών των παιδιών αλλά και την προσπάθεια που έκαναν στο τερέν αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά» υπογράμμισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Καμπόλης. 
Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά τη 2η θέση στα κορίτσια κατέλαβε το 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων , τη 2η θέση στα αγόρια το 4ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, την  3η θέση στα κορίτσια το 1ο Δημοτικό Ζεφυρίου και  την 3η θέση στα αγόρια το 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων ,
Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο τέλος της εκδήλωσης πήραν από πέντε μπάλες του μπάσκετ για τα σχολεία τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία του επόμενου τουρνουάι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης και  Γιάννης Μαυροειδάκος, ο   Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος , η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Ελένη Λιάκου, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Λία Καψή και Δημήτρης Κοψαχείλης και  η Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων Αντωνία Μπλέτσα.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια