Ο δήμαρχος είναι αυτός που υποβιβάζει τους θεσμούς.




Ο δήμαρχος με την συμπεριφορά του και τον τρόπο που πολιτεύεται είναι αυτός που υποβιβάζει τους θεσμούς. 

Προσβάσεις και όχι "ΠΥΛΕΣ" είχε υποσχεθεί στους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά 2


Με αφορμή όσα σημαντικά έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής επεισοδιακής συνεδρίασης του Δ.Σ. Φυλής η Ενότητα Πολιτών και ο επικεφαλής της ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ δηλώνουν:


"Ένα δημοτικό συμβούλιο, όπου οι ερωτήσεις προ ημερησίας της αντιπολίτευσης, δεν τυγχάνουν καμιάς ουσιαστικής απάντησης από τον Δήμαρχο, δείχνουν το πνεύμα που η διοίκηση του δήμου έχει επιλέξει να πολιτεύεται και προς τους Δημότες.



Ο κ. Δήμαρχος και οι συν αυτώ παπαγαλίζουν προς τους κατοίκους, ένα ποίημα για κάθε έναν και κάθε μια περιοχή που έχει πρόβλημα.



Έτσι, στους κατοίκους του Πανοράματος λένε πως θα αποπερατώσουν τα έργα που άφησε στη μέση η προηγούμενη Διοίκηση.



Στους Ηπειρώτες φιγουράρει πρώτος και πολλά υποσχόμενος, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες
του, πως θα αποπερατώσουν "το σπίτι του Ηπειρώτη" κλπ...



Ψεύδονται! Τίποτε δεν έχουν σκοπό να κάνουν!



Έτσι, με ψέμματα θέλουν να τελειώσουν, όπως όπως, την περίοδο διοίκησης τους και έτσι θα συνεχίσουν.



Για του λόγου το αληθές σας παραπέμπουμε στο βίντεο με τον κ. Μπουραϊμη όπου υπόσχεται στους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά 2, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και παρουσία της αντιπερειφεριάρχη κ. Δήμου και πολλών άλλων, 2 ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ και ΌΧΙ ΠΥΛΕΣ. Δεν πρόκειται για στρατόπεδο, αλλά για οικιστική ζώνη αγαπητοί του γραφείου τύπου του Δημάρχου. 








Όταν ο Δήμαρχος ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες και τους θεσμούς του Δημοτικού Συμβουλίου, ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ και τις υποσχέσεις για ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ στα σπίτια των δημοτών του οικισμού Γεννηματά 2, τις κάνει "ΠΥΛΕΣ", τότε, είναι αυτονόητο πως πολύ σύντομα, εκείνοι που αντιμετωπίζονται σαν πολίτες β' κατηγορίας και ζουν το πρόβλημά τους στο μέγιστο βαθμό, θα ανοίξουν με τα χέρια τους τις πύλες για τον δρόμο χωρίς επιστροφή, για εκείνον και την παράταξή του στο σύνολό της.



Και αυτός ο καιρός, είναι πραγματικά, πολύ κοντά μας..."






Σ.Σ. Ειδικότερα ο Σάββας Σάββας ρώτησε τον Δήμαρχο γιατί ο Δήμος ΔΕΝ ενέταξε έργα στο ΕΣΠΑ, ποιά είναι τα ονόματα των Ειδικών Συμβούλων του Δημάρχου, ποια είναι τα πορίσματα των ελέγχων στο Δήμο Φυλής, ποια θα είναι η αντίδραση του Δήμου στο θέμα της μεταφοράς της ΔΟΥ από τα Άνω Λιόσια στους Αγίους Αναργύρους, τι γίνεται με το θέμα της μεταφοράς των εργαζομένων του Ξένιου και ποια είναι η θέση του Δήμου Φυλής στο θέμα της κατασκευής πρότυπου οικισμού ROMA, στη Δυτική Αττική;



Ο Δήμαρχος όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει, αλλά οργισμένος δήλωσε ότι θα προτείνει την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μην τίθενται από τη μειοψηφία ερωτήσεις προ ημερησίας διατάξεως!!!




--
Σάββας Ι.Σάββας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια