ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Πολιτικό Γραφείο Γιώργου Πάντζα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, έδωσε το παρόν ο Βουλευτής Αττικής με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας. Αφορμή της κινητοποίησης στάθηκαν οι νέες μειώσεις στην κρατική χρηματοδότηση της Αυτοδιοίκησης οι οποίες μειώσεις απειλούν άμεσα με κλείσιμο τους Δήμους.

Ο Βουλευτής σε δήλωσή του επεσήμανε:  «Δεν θα επιτρέψουμε να σταματήσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι λειτουργίες που εξυπηρετούν
καθημερινά τους κατοίκους της Αττικής. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, θα πολλαπλασιαστούν και η ζωή στις πόλεις της Αττικής από αφόρητη που είναι σήμερα θα γίνει τραγική. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να οδηγηθούν οι Δήμοι σε αδυναμία πληρωμών των κοινωνικών και ωφέλιμων λειτουργιών για τους Δημότες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν, είναι, και θα είναι, ένας από τους βασικότερους πυλώνες της δημοκρατίας μας, και του κοινωνικού μας κράτους».





Πολιτικό Γραφείο                                                                         Αθήνα 29/8/2012
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Αττικής
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ.

  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια