Εσοδα από τους τσιγγάνους .......σε άλλο δήμο βέβαια.


Μετά από χρόνια, νερό στον καταυλισμό των τσιγγάνων ... κανονικά και με το νόμο!

Ίδια τακτική ακολουθούσαν οι τσιγγάνοι του καταυλισμού σε ότι αφορά την εξασφάλιση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, όμως στην πορεία το θέμα του νερού ... πήρε άλλο δρόμο: αυτό της νομιμότητας!

Τους τελευταίους μήνες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, Γ.Στειακάκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά των τσιγγάνων προκειμένου να σταματήσει η υποκλοπή νερού και να εξασφαλίσουν καθαρό νερό, μέσω ... της νόμιμης οδού, όπως άλλωστε κάθε πολίτης.

Και ο στόχος επετεύχθη! Μετά από χρόνια "κρυφτού", ο καταυλισμός στα
Δύο Αοράκια υδρεύεται κανονικά και με το νόμο, καθώς η ΔΕΥΑΗ κατάφερε να βάλει τάξη, εγκαθιστώντας δύο "ρολόγια" - ένα στον πάνω καταυλισμό, κι ένα δεύτερο στον κάτω. Τα "ρολόγια" συνδέθηκαν και μάλιστα ο πρώτος λογαριασμός ύψους 5.690 ευρώ που "έφυγε" από τη ΔΕΥΑΗ και έληγε στις 27 Ιουλίου, πληρώθηκαν κανονικά, προχθές Τετάρτη 25 Ιουλίου.

"Επιτέλους βάλαμε τάξη. Όχι μόνο δε χάνεται νερό, αλλά οι ποσότητες που καταναλώνονται πληρώνονται κανονικά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε τη συνεργασία με τους ανθρώπους στον καταυλισμό" - αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, Γ.Στειακάκης.
πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. και ποιός πληρώνει με ένα μόνο ρολόι; πως ξέρουν τι αναλογεί στον καθένα;

    ή το μοιράζονται όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή