ΑΝΟΙΚΤΉ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ


ΑΝΟΙΚΤΉ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλοι και φίλες,

Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η κατάσταση στην Ελλάδα των μνημονίων και της καταστροφής δεν άλλαξε. Τα μνημονιακά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), παρά την εκλογική τους πανωλεθρία, με στήριγμα τον εκλογικό νόμο και τη ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη, είναι ξανά στην εξουσία και μας φοβερίζουν, μας κουνάν το δάχτυλο, ότι μόνο αυτά έχουν το δίκιο, μόνο αυτά κατέχουν την αλήθεια και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, με αιχμή της πολιτικής τους για το επόμενο διάστημα το ολοκληρωτικό ξεπούλημα όλου του Δημόσιου Πλούτου της χώρας μας.
Όσοι αντιδράσαμε σ' αυτή την πολιτική και εμπιστευτήκαμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την καταστροφή της χώρας, δεν πρέπει να μείνουμε με δεμένα τα χέρια και να περιμένουμε το τέλος. Πρέπει ν' αντιδράσουμε.
Σε συνέντευξή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μας καλεί όλους, όσοι πιστεύουμε ότι η κατάσταση πρέπει να ανατραπεί το γρηγορότερο και εμπιστευόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πρωτοπόρα δύναμη ανατροπής, να δημιουργήσουμε ένα κίνημα από τη βάση, με το λαό πρωταγωνιστή , ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ από ένα κόμμα Συνιστωσών, να μετεξελιχθεί σε ένα γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό αριστερό κόμμα που θέλει να φέρει το λαό στην εξουσία.
Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Γιατί αφορά το σήμερα και το αύριο του λαού και του τόπου. Αυτός ο φορέας θα αντλεί τα καλύτερα από τις παραδόσεις της αριστεράς και τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία και κοινωνική προκοπή, αλλά θα παίρνει υπ' όψη και τη σημερινή σύνθετη και απαιτητική εποχή, που ο λαός μας βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοφανή δοκιμασία.

Φίλοι και φίλες, σας καλούμε να δώσετε το αποφασιστικό σας παρόν στο κάλεσμά μας.

Για να έχουμε λόγο στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
Για να έχουμε γνώμη στις αποφάσεις του
Για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

Σας καλούμε σε συνάντηση
την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012, ώρα 7:30 μ.μ.
στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζεφυρίου.
Μαζί μας θα είναι η υπεύθυνη του οργανωτικού του
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βουλευτής κ. Σοφία Σακοράφα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια