Και νέα αυτοκτονία στον μικρό μας Δήμο


"Δυστυχώς και τα δύο περιστατικά αυτοκτονίας είναι πραγματικά. Είναι εδώ δίπλα μας. Χτυπούν την καμπάνα της εκκλησίας μας. 
Η αυτοκτονία ενός ανθρώπου δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση και δυστυχώς ΔΕΝ είναι πρωτόγνωρο γεγονός για την μικρή μας κοινωνία. Είναι γροθιά στο στομάχι για όλες και για όλους. Είναι οδυνηρό σοκ γιατί όλοι ξέρουμε πως η
αυτοκτονία είναι σημάδι κοινωνικής απόγνωσης.
Φανερώνει ένα έλλειμμα δικαιοσύνης, εμπιστοσύνης, αποτελεσματικότητας, ένα έλλειμμα αξιοπιστίας και ελπίδας, προς την ηγεσία και ως τέτοιο πρέπει να το αξιολογήσουμε.
Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορούσαν και ακόμη μπορούν να γίνουν για να έρθουμε πιό κοντά στους ασθενείς οικονομικά συνανθρώπους μας.
Στην Ενότητα Πολιτών, δεν μπορούμε να ξέρουμε, λόγω της υποκειμενικής μας θέσης, τις επιμέρους ανάγκες λόγω κρίσης και μνημονίων, κάθε οικογένειας. Και αυτό ίσως είναι λάθος μας.
Αλλά ποιός τις ξέρει; 
Μήπως οι υπηρεσίες του Δήμου μας;
Μήπως οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι;
Μήπως ο Δήμαρχος;
Πόσες φορές δεν έγινε κουβέντα στο Δ.Σ. Φυλής να φτιάξουμε Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο, ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΈΧΟΥΝ, να διευρύνουμε με κάθε τρόπο τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και η διοίκηση του κ. Μπουραϊμη το αρνήθηκε για τους δικούς της απροσδιόριστους λόγους που δεν είναι στιγμή ούτε να εξετάσουμε, ούτε να κρίνουμε, ΑΛΛΆ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ.
Τώρα; Τώρα τί; 
Ο Συνάνθρωπος μας που αυτοκτόνησε δήλωσε με φωνή που τρυπάει τα αυτιά μας, πως πολύς κόσμος στον Δήμο ΦυλήςΔΕΝ έχει ούτε τα μέσα για σκυφτή ζωή...
Εμείς ακούσαμε το μήνυμα και το προσυπογράφουμε...
Κανείς άλλος;
ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ
πηγή:http://www.savvas2010.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. δεν βλεπω να αυτοκτονουν ομως πολιτικοι,πρεπει να τρωνε καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή