Ρομά στο Ίλιον έβαλαν πιτ μπουλ να τραυματίσουν αστυνομικούς


Συνέβη και αυτό. Δύο Αστυνομικοί τραυματίες και δυο Ρομά κρατούμενοι, ύστερα από επίθεση ομόφυλών τους σε επίθεση με πιτμπουλ κατά των Αστυνομικών που προχώρησαν στη σύλληψή τους.
Επίθεση από Ρομά δέχτηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, 1 Νοεμβρίου, δυο αστυνομικοί στο Ίλιον, οι οποίοι τραυματίσθηκαν. Όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί πήραν σήμα ότι δυο Ρομα επιτέθηκαν σε ομόφυλο τους ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην Άμεση Δράση.
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ της Δυτικής Αττικής, ύστερα από καταδίωξη, εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν Ρομά, φερόμενοι ως δράστες επίθεσης σε βάρος νεαρού.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο Ίλιον στη 01.45 τα ξημερώματα, με τους Αστυνομικούς να επιχειρούν επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων, για ενισχύσεις, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν ανταπόκριση.
Οι αστυνομικοί τότε κάλεσαν τους Ρομά να αποβιβαστούν από αυτό, όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και  ξύλινα δοκάρια, ενώ πίτμπουλ εφόρμησαν εναντίον τους , τα οποία είχαν απελευθερώσει ομόφυλοί τους, σε προσπάθεια να απελευθερώσουν τους δύο κρατούμενους.

Στο σημείο μετέβησαν ενισχύσεις και συνελήφθησαν οι δυο Ρομά.


Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια