O κύκλος των χαμένων..........ψηφοδελτίων!



   Μια πολύ περίεργη και ύποπτη υπόθεση εξελίχθηκε το σαββατοκύριακο μετά την κατάθεση στο πρωτοδικείο των φακέλων υποψηφιοτήτων της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
    Έκπληκτοι οι συνεργάτες του Χρήστου Παππού από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι στην επίσημη απόφαση του πρωτοδικείου δεν περιλαμβάνονταν τα ψηφοδέλτια των τοπικών κοινοτήτων.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου που κίνησε χωρίς καθυστέρηση τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί, μιας και όλες οι διαδικασίες είχαν γίνει όπως ορίζει ο νόμος, με
το περίεργο της όλης υπόθεσης και ανεξήγητο συνάμα να είναι το πώς "εξαφανίστηκαν" τρεις ολόκληροι φάκελοι.
   Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έγινε γρήγορα γνωστή - και πώς να μην διαδιδόταν με ταχύτητα αστραπής μία τέτοια "βόμβα" - στα αντίπαλα στρατόπεδα από το μεσημέρι της Κυριακής. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ακολούθησαν το δρόμο του πολιτικού πολιτισμού ή "βολεύτηκαν" πίσω από το γνωστό " ο θάνατος σου, η ζωή μου ". Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Χρήστος Παππούς πλαισιώνεται από άξια στελέχη που ενήργησαν όπως έπρεπε, ώστε να αποφευχθεί μία πιθανή τρικλοποδιά!
  Τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και με νεότερη απόφαση του δικαστηρίου διορθώθηκε το σφάλμα που εκ παραδρομής, όπως αναφέρεται, προέκυψε.
  Τέλος καλό όλα καλά , λοιπόν για την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους της.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια