Δυνατή τριπλέτα στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού στη Χασιά (βίντεο)



 Την πιο δυνατή ομάδα κατεβάζει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στη Δημοτική Ενότητα Φυλής στις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες. 
   Ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, που όσο και αν το διακωμωδούσαν, φρόντισε σαν αντιδήμαρχος "τουρισμού" το όνομα της Φυλής να γίνει γνωστό πέρα από την Αττική  στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το αναρριχητικό φεστιβάλ, η γιορτή της δημοκρατίας στο Φρούριο της Φυλής, η αξιοποίηση των εκκλησιών και μονών, μαζί με τη γαστρονομική κουζίνα που προσφέρουν οι ταβέρνες της Χασιάς ήταν μερικά από αυτά που έκαναν την περιοχή μας τόπο προορισμού και χαλάρωσης.
   Η δραστήρια Πρόεδρος της Δημοτικής  Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου εκτός ότι έλυσε τα χρόνια προβλήματα της Χασιάς,  αναβάθμισε αισθητικά και λειτουργικά όλο το "χωριό". Δεκάδες δρόμοι άλλαξαν μορφή με τα σταμπωτά δάπεδα και τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν. Η αγάπη της για τα παιδιά οδήγησε στην ίδρυση του δεύτερου παιδικού σταθμού, αλλά και στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή ενός ακόμα. Οι θερινές κινηματογραφικές προβολές που εμπνεύστηκε  και οι εκδηλώσεις έκαναν την κεντρική πλατεία σημείο προορισμού τόσο για τους λιλιπούτειους όσο και τους μεγαλύτερους κάτοικους.
   Η συνεργασία στις εκλογές του Χρήστου Παππού και Γιώργου Αβράμη είχε σαν αποτέλεσμα το δυνατό χαρτί της ΕΥΠΟΛΙΣ στη Χασιά, ο Γιάννης Μπουραΐμης να εμπλουτίσει τον συνδυασμό. Μετά την αποστρατεία του από το  Πολεμικό Ναυτικό  του δόθηκε η δυνατότητα τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί ενεργά με τα θέματα της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε. 
  Η ομάδα που ανακοινώθηκε από την παράταξη Χρήστου Παππού δείχνει ξεκάθαρα  πως στόχος της είναι και η κατάκτηση της πρώτης θέσης  στη Χασιά από τη Νέα Εποχή.



Ακολουθεί αύριο η παρουσίαση του συνδυασμού της Δ.Ε  Ζεφυρίου και μεθαύριο της Δ.Ε Άνω Λιοσίων  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια