Θα μας τρελάνει ο Δημήτρης Καμπόλης με αυτά που γράφει στο προεκλογικό του φυλλάδιο.



    Σαν να ήταν έτοιμη από καιρό η υποψηφιότητά του Δημήτρη Καμπόλη, αλλά είχε αποκρυφτεί από τους υπόλοιπους υποψηφίους της παράταξης του γαμπρού του, Αλέξανδρου Κουλοχέρη.  Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που με δηλώσεις τους όλο το προηγούμενο διάστημα δεν θα ήθελαν να υπάρχει μια τέτοια εξέλιξη γιατί αυτομάτως ακυρωνόταν και επίσημα το "ΝΕΟ". 
  Με το που έγινε η κατάθεση των ψηφοδελτίων κυκλοφόρησε και το προεκλογικό φυλλάδιο του κυρίου Καμπόλη , μάλλον για να μην την κοπανήσει κανείς από την παράταξη την τελευταία στιγμή. Όπως ήταν αναμενόμενο, από τους δύο δρόμους που του είχαν απομείνει, διάλεξε τελικά αυτόν του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Η άδοξη αποστρατεία, άλλωστε, δεν ταίριαζε στον πρώην αντιδήμαρχο με τα τριάντα έτη προϋπηρεσίας στον τόπο, αλλά προτίμησε να προσπαθήσει για την κατάκτηση της καρέκλας από άλλο δρόμο. 
  Αξίζει να θυμηθούμε ότι στις 20 Μαΐου  2014  δήλωνε: "δεν διεκδικώ το παραμικρό και παραμένω στρατιώτης της παράταξης και του Χρήστου Παππού, στον ανυποχώρητο αγώνα για να φύγει από το Δήμο η καταστροφική διοίκηση Μπουραΐμη". Παρά αυτή τη δήλωση,  όταν ο Χρήστος Παππούς ανέλαβε τη θέση του δημάρχου ήταν αυτός που πρώτος πρώτος "καβάτζωσε" την καρέκλα. Επί τεσσεράμισι  χρόνια μάλιστα, παρά τις διαφωνίες που είχε με την παράταξή του, όπως αναφέρει, καθυστερούσε να παραιτηθεί.  Επίσης παρόλο που δεν ήθελε τις καρέκλες, δεν έλεγε να φύγει από πρόεδρος στον ΣΥΝ.ΠΑ μέχρι που "εκπαραθυρώθηκε". 
   Έτσι και τώρα, αν και αναφέρει στην επιστολή του "δεν έχω πρόθεση να βρεθώ ξανά σε θέσεις ευθύνης στη διοίκηση  του δήμου", σε έτερο σημείο αναφέρει: "σφοδρή μου επιθυμία είναι πλέον να αποτελέσω μέρος της λύσης".  Το σίγουρο είναι πως ο γαμπρός του δεν θα του χαλάσει το χατήρι στην απίθανη περίπτωση που ο Αλέξης είναι δήμαρχος.
   Τώρα ως προς τα καθαρά χέρια που αναφέρει ότι έχει η παράταξη  ας μιλήσει καλύτερα ο ίδιος, εκτός εάν έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για να φύγουν οι όποιες σκιές που ο ίδιος δημιούργησε σε αυτούς τους ανθρώπους :

"1)    Κύριε Χειλαδάκη εφόσον ισχυρίζεστε πως εν μέσω capital controls τον Οκτώβριο του 2015 είχατε στο ταμείο σας το ποσό των 680 χιλιάδων ευρώ γιατί δεν πληρώσατε τους εργαζόμενους  σας στην ΚΕΔΗΦ;
2)    Γιατί ισχυρίζεστε πως αυτά τα χρήματα μέσα στον Οκτώβρη τα δώσατε στην Εταιρία «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες» η οποία εδρεύσει στην οδό Γαστούνης και Ηγουμενίτσας 14 στο Περιστέρι; 
Δυστυχώς για εσάς και τους ατυχείς χειρισμούς σας κε Χειλαδάκη οι αποδείξεις με τις οποίες ισχυρίζεστε πως δώσατε χρηματικά ποσά στην ως άνω εταιρία βρίσκονται στα χέρια μου, αλλά και στα χέρια του Εισαγγελέα, με τον υπεύθυνο της εν λόγω Εταιρίας κ. Αλέξανδρο Οικονόμου να δηλώνει εγγράφως, ότι ουδέποτε έλαβε, αυτά τα χρήματα."

"Ειπώθηκε από το Δημήτρη Καμπόλη βάση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών υπάρχουν δυο θέματα προς διερεύνηση την επίμαχη περίοδο. Το πρώτο είναι πως ενώ έφυγαν από το ταμείο του δήμου περισσότερα από 600.000€ αυτά δεν έφτασαν ή δε φάνηκαν στο ταμείο του ΝΠΔΔ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ".Το δεύτερο είναι πως ενώ στις 31-12 στα βιβλία  το ταμείο που είχε  "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" 300.000€ και κάτι ψιλά την επόμενη μέρα αυτά έγιναν στα βιβλία 100.000€ και κάτι ψιλά. Εδώ ήταν
που ήρθαν και τα συμπαθέστατα πτηνά όταν ο  Καμπόλης είπε στο Σκαματζούρα  να πάψει να κάνει  το "παγόνι" για τα λεφτά που λείπουν."

  Ως προς τα υπόλοιπα που αναφέρει καλό είναι να κοιτάξει πόσο ανανεώθηκε το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού-Νέα Εποχή και θα καταλάβει πιο είναι το παλιό κατεστημένο στο Δήμο Φυλής.

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια