Έχουν χάσει το άλφα από την μπ(ά)λα



   Όπως διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο παραταξιακής εφημερίδας, ο λαός της Φυλής δεν "μίλησε" αλλά "γέλασε" με αυτά που σκαρφίζονται οι εξαφανισμένοι. 
  Περιπλανώμενοι στην blogόσφαιρα  βλέπουμε  επιλεγμένες φωτογραφίες για να μπορέσουν να πουν την μπούρδα τους. Πρόσφατο παράδειγμα το Ζεφύρι που θέλησαν να παρουσιάσουν την περιοχή πλησίον του Ι.Ν Αγίου Στυλιανού ως παρατημένη. Αλήθεια ο εκ Μενιδίου υποψήφιος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω γνωρίζει τίποτα από την περιοχή που θέτει υποψηφιότητα; 
  Την απάντηση θα μπορέσει να τη διαβάσει Ε Δ Ω για να μαθαίνει τι του γίνεται. 
Αλλού γίναμε μάρτυρες μιας υπερπροσπάθειας αποπροσανατολισμού του αναγνώστη που όμως δεν ευδοκίμησε αφού  αυτοδιαψεύδεται μέσα από τα ίδια τα γραφόμενα. Αναφερόμαστε στο δράμα που ζει η κυρία Χαρίκλεια και δεν είδαμε τους "εθελοντές" να συνδράμουν. Αντίθετα όπως οι ίδιοι αναφέρουν η υπερηφάνεια της γυναίκας ήταν αυτή που δεν άνοιξε την πόρτα στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν. Σε έτερο σημείο αναφέρει πως αυτός ο ανάλγητος δήμος έστειλε μάλιστα το προσωπικό του για να καθαρίσει  το σπίτι, να απολυμάνει το χώρο , να τακτοποιήσει τα πράγματα και να βάψει "κάποιες" επιφάνειες.
 Όσο για τα έργα που γίνονται ή θα γίνουν για το καλό της περιοχής, καρφί δεν τους καίγεται,  αρκεί να μην τα κάνει η διοίκηση, άσχετα αν αυτή έτρεξε την μελέτη, όπως επίσης παραδέχονται.
  Επιτέλους ο  Δημήτρης αναγνώρισε την υπερκόπωση του δημάρχου και τους κωλοτούμπες πολιτικούς. Εκείνο που δεν είδε στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής  28 Δεκεμβρίου είναι την υπερπροσπάθεια του επίτιμου, όχι για το καλό των κατοίκων αλλά για το προσωπικό του συμφέρον.
 Θα τους προτείναμε μάλιστα να παρευρεθούν στην ημέρα της μαρμότας, μιας και τώρα τελευταία ασχολούνται πολύ με τον καιρό, να τους δείξει ο χαριτωμένος σκίουρος  τις μετεωρολογικές (και όχι μόνο)  "προβλέψεις".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια