Την κορδέλα του νέου Παιδικού Σταθμού έκοψε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων τα εγκαίνια του νέου Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής
Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και στο πνεύμα των Χριστουγέννων εγκαινιάστηκε ο νέος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Φυλής το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου.
Την κορδέλα του καλαίσθητου και λειτουργικού χώρου έκοψε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έχοντας στο πλευρό του τον επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο της Φυλής και πάντα ενεργό πολίτη Βασίλη Γκόλτσιο και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη ενώ τον Αγιασμό τέλεσε,  ο αγαπητός ιερέας των ενοριτών της Φυλής,  παπά Δημήτρης Παναγακόπουλος.
Στην όμορφη τελετή έδωσαν εξάλλου το “παρών”,  Αντιδήμαρχοι, αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Παιδαγωγοί και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού, δεκάδες γονείς και παιδιά.
Στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του  ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος επεσήμανε ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς προεκλογικά είχε βάλει στόχο να υλοποιήσει για τη Δημοτική Ενότητα Φυλής 5 σημαντικά έργα κι αυτή τη στιγμή έχει δρομολογήσει 15, ενώ έπεται και συνέχεια.
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου από την πλευρά της,  απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα και στο επιτελείο του που ολοκλήρωσαν σε χρόνο ρεκόρ τις διαδικασίες,  για τη λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού.
Ο Δήμαρχος Φυλής τέλος Χρήστος Παππούς, επεσήμανε ότι στόχος και σκοπός της Διοίκησης του είναι ο τόπος να γίνεται διαρκώς καλύτερος. “Τα έργα που γίνονται φαίνονται και πρώτα ο Θεός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πέσει ο θεμέλιος λίθος και για τον Γ’ Παιδικό Σταθμό στη θέση Ζαϊτώ” τόνισε.
Ο Δήμαρχος κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του, αφιέρωσε την όμορφη αυτή γιορτή στον εορτάζοντα Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο ευχόμενος ο νέος Παιδικός Σταθμός να είναι καλοστέριωτος και γεμάτος από παιδικά χαμόγελα.












Ακολουθούν  χαρακτηριστικά videos






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια