Στην πολιτική αλλά και στη ζωή τη σφραγίδα βάζουν οι πράξεις




    Όταν οι ενέργειές σου είναι στοχευμένες και κινούνται στον άξονα του κοινού καλού και του οράματος για μία πόλη σύγχρονη όπου οι πολίτες θα απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής, αυτό φαίνεται. Φαίνεται απλά γιατί δε μένεις στα λόγια, αλλά με συνέπεια στο στόχο σου προχωράς σε πράξεις.
  Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έχει σηκώσει κατ’ εξακολούθηση το βάρος κατηγοριών για αδιαφορία και απραξία, παρά ταύτα στέκεται στο ύψος που ορίζει η θέση του και δηλώνει αποφασισμένος για ευθεία σύγκρουση με τις στείρες αντιπολιτευτικές τακτικές που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην ευημερία του τόπου.
   Γνωρίζοντας, δε, πολύ καλά ότι «αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις», και με όραμα την πλήρη αναμόρφωση της πόλης μας, προχώρησε σε μία κομβική συνεργασία επιλέγοντας τον κύριο Πραχαλιά να ηγηθεί ενός επιχειρησιακού σχεδίου με τίτλο «Φυλή 2021» με αφορμή τον εορτασμό το έτος 2021 της επετείου των διακοσίων χρόνων από την Εθνεγερσία του 1821. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου Φυλής το σχέδιο δε θα «περιοριστεί απλώς στην προετοιμασία των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το έτος 2021 στη Φυλή, αλλά θα περιλαμβάνει ένα συνεκτικό πλέγμα ευρύτερων δημοσίων πολιτικών, και θα εξελιχθεί σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό αναμόρφωσης της ταυτότητας της πόλης για τις επόμενες δεκαετίες.»
   Ο κύριος Πραχαλιάς διαθέτει τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις και την αντίστοιχη εμπειρία ώστε να αντεπεξέλθει επιτυχώς στα καθήκοντά του. Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς με την κίνησή του αυτή αποδεικνύει ότι τα στενά όρια των παρατάξεων δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν πίσω την εξέλιξη της πόλης και ότι δεν υπάρχουν αντίπαλοι όταν μάχεσαι για ένα καλύτερο αύριο.
Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο κύριος Πραχαλιάς αναφερόμενος στην νέα αυτή συνεργασία :
   «Οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες, όραμα, όνειρο και σχέδιο. Σε ότι με αφορά, ένα μπορώ να δηλώσω για την πόλη της Φυλής: Τα καλύτερα έρχονται!»
Θα μείνουμε στην κατακλείδα της δήλωσής του «Τα καλύτερα έρχονται!» και θα ευχηθούμε να είναι επιτυχές το όλο εγχείρημα. Εξάλλου, και στην πολιτική αλλά και στη ζωή τη σφραγίδα βάζουν οι πράξεις και όχι οι υποσχέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια