Το πρώτο της ΚΑΠΗ απέκτησε η Χασιά.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο της ΚΑΠΗ απέκτησε η Χασιά. Το εγκαινίασε το πρωί Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς
Το δικό τους φιλόξενο χώρο, απέκτησαν σήμερα, ανήμερα της Παναγιάς, οι ηλικιωμένοι της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εγκαινίασε το πρωί, το  4ο   Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου, που αποτελεί ταυτόχρονα το πρώτο ΚΑΠΗ που λειτουργεί στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα.
«Θέλουμε να νιώθετε ότι ο Δήμος είναι κοντά σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σήμερα με τα εγκαίνια αυτού του όμορφου και ζεστού χώρου κάνουμε πράξη μια ακόμα δέσμευσή μας.  Έτσι θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε περισσότερα από όσα μπορούμε, γιατί όσα και να κάνουμε, εσείς  αξίζετε παραπάνω. Είμαστε ένας ισχυρός Δήμος και αυτό το επιστρέφουμε στον πολίτη» δεσμεύτηκε ο  Χρήστος Παππούς.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο  Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Κόκλας ο οποίος ευχήθηκε «καλή και ευλογημένη αρχή και καλή λειτουργία στη νέα δομή» και στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού που «πρωτοστάτησε για τη δημιουργία του νέου ΚΑΠΗ να έχει υγεία και να είναι πάντα δημιουργικός » όπως είπε. Καλή αρχή με υγεία ευχήθηκε και ο εφημέριος του Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρας Δημήτριος Παναγακόπουλος.
Ο Δήμαρχος έκοψε καταχειροκροτούμενος την κορδέλα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και τον Τοπικό Σύμβουλο Στέλιο Νίκα και υποδέχθηκε τον κόσμο στον εσωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ, όπου οι εργαζόμενοι είχαν τα πάντα στην εντέλεια και φρόντισαν για την άρτια εξυπηρέτηση του.
Το νέο ΚΑΠΗ αγκάλιασαν με θέρμη οι πολίτες. Τα αστεία και τα πειράγματα  έδιναν και έπαιρναν. Ο Δήμαρχος συζήτησε, αστειεύτηκε και έπαιξε τάβλι με τους δημότες εγκαινιάζοντας και το τάβλι του ΚΑΠΗ υποσχόμενος πως θα επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί το χώρο.

Ευχές, συζητήσεις, γλυκά, αναψυκτικά και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα έδωσαν από σήμερα ζωή στο νέο ΚΑΠΗ που δημιουργήθηκε με σεβασμό και αγάπη και έχει ως στόχο τη φροντίδα, τη δημιουργική απασχόληση και τη διασκέδαση των δημοτών.  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια