Απογείωσε το κέφι και αποθεώθηκε από το κοινό η Γλυκερία




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βράβευσε Χρήστο Παππού και Γιώργο Μαυροειδή ο Σύλλογος Ζωφριάς
- Απογείωσε το κέφι και αποθεώθηκε από το κοινό η Γλυκερία
Μια εξαιρετική βραδιά με τη μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού Γλυκερία, η οποία απογείωσε το κέφι στο κατάμεστο από κόσμο «Βορεινό» της Ζωφριάς, απόλαυσαν οι δημότες το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου 2018.
Την εκδήλωση μιας πολιτιστικής βραδιάς που θα συνδύαζε την παράδοση με το καλό ελληνικό τραγούδι, πρότεινε ο Σύλλογος Ζωφριάς στο Δήμο Φυλής, ο οποίος στήριξε από την πρώτη στιγμή την ιδέα και συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο την εκδήλωση.
«Είμαστε περήφανοι που ο Δήμος μας παρουσιάζει πολιτισμική ανάπτυξη και που πολιτική βούληση της Διοίκησης είναι να επενδύει στον Πολιτισμό», υπογράμμισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, βραβεύοντας τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργο Μαυροειδή. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε να σας τιμήσει για την υποστήριξη», τόνισε η κα Κωβαίου, παραδίδοντάς τους τις τιμητικές πλακέτες και ευχαριστώντας τους θερμά για την υποστήριξή τους προς το Σύλλογο και την περιοχή.
«Ο πολιτισμός είναι προτεραιότητά μας» διαβεβαίωσε ο Χρήστος Παππούς, δηλώνοντας συγκινημένος και υπογραμμίζοντας τη συμπάθεια που τρέφει για τη Ζωφριά. Αντίστοιχα ξεχωριστή είναι η Ζωφριά και για τον Γιώργο Μαυροειδή, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η χοροδιδάσκαλος Αργυρώ Σπηλιοπούλου θα συνεχίσει την εκπαίδευση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου. Τη χοροδιδάσκαλο ευχαρίστησε για την εξαιρετική της δουλειά, η Ευαγγελία Κωβαίου. 
Η βραδιά άνοιξε με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που παρουσίασαν χορούς από όλη τη χώρα εντυπωσιάζοντας με τον ρυθμό και την κίνησή τους. Ακολούθως, η Λέλα Καζνέστη, μέλος του Συλλόγου, τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια χωρίς τη συνοδεία μουσικών οργάνων, ενώ αμέσως μετά ο Βασίλης Προδρόμου τραγούδησε γνωστές επιτυχίες ξεσηκώνοντας το πλήθος.
Ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλος κορυφώθηκε όταν εμφανίστηκε στη σκηνή η Γλυκερία, η οποία με παλιά και νέα τραγούδια, δικά της αλλά και αγαπημένα άλλων κορυφαίων ερμηνευτών, απογείωσε το κέφι. Μικροί και μεγάλοι «πλημμύρησαν» τη σκηνή στο θεατράκι του «Βορεινό» και γλέντησαν με την καρδιά τους έως τις μικρές νυχτερινές ώρες.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά video της πολιτιστικής βραδιάς

Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Πρόεδρος Αθλητισμού Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής

Γλυκερία στη Ζωφριά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια