Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος στο γραφείο της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή

                                    Δελτίο Τύπου

Το γραφείο της Ελληνικής για την Φυλή επισκέφτηκε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, τονίζοντας ότι η πρώτη του επίσκεψη γίνεται κυρίως με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής, και του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αττική.

Ενημερώθηκε από τους τομεάρχες για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Φυλής αλλά κυρίως για τις λύσεις που προτείνει η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, ενώ από την ενημέρωση προέκυψαν θέματα που χρήζουν κοινοβουλευτικού ελέγχου και άλλα όπου θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να επιληφθούν άμεσα.

Ο Τομεάρχης Άσφάλειας Ηλίας Mιχαήλ παρουσίασε το συνολικό σχέδιο για την Ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://ayghfylis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html


Ο Σωτήρης Γκόγκος, αναπληρωτής Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές όπως το Πανόραμα, την Δροσούπολη, την Λίμνη, τον Αϊ Γιάννη, το Ζεφύρι, κλπ από την εγκληματικότητα.


Ο Νίκος Προβατάρης, αναπληρωτής Τομεάρχης Ασφάλειας Πόλης, μίλησε για την επιβεβλημένη ανάγκη τοποθέτησης καμερών ασφαλείας, θέση που προβλέπεται στο πρόγραμμά μας.

https://ayghfylis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html

Φωτογραφία του Θοδωρής Τσέλας.

Ο Τομεάρχης Τεχνικών Έργων, Θανάσης Γκαϊτατζής, αναφέρθηκε σε προβλήματα οδοποιίας  στο Πανόραμα, έλλειψη συγκοινωνιών γενικότερα στον Δήμο, σε έργα ημιτελή που βρίσκονται σε στάδιο εγκατάλειψης, στο αποχετευτικό σύστημα στην Φυλή, στην έλλειψη χώρων αθλοπαιδιών, αλλά και στην έλλειψη χώρων αναψυχής των Δημοτών.

Η Αναστασία Καφετζή, τομεάρχης Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού, αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν την παιδεία στην περιοχή.

Θέση μας απαράβατη και απαρέγκλιτη:

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΏΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 400 ΜΑΘΗΤΕΣ!

Διαβάστε τις θέσεις μας εδώ και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το blog μας γιατί αυτές επικαιροποιούνται κάθε εβδομάδα.

https://ayghfylis.blogspot.gr/2018/03/blog-post_24.html


Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ευριπίδης Βεδουράς, αναφέρθηκε στην μόλυνση του περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φυλής και αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνουμε ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα και εγκληματικές παραλείψεις που επιβαρύνουν το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον.

Εξέφρασε το σχέδιο της παράταξης ώστε να δημιουργηθεί αρχείο εθελοντών στον Δήμο, ώστε οι εθελοντές να εκπαιδεύονται κατάλληλα και να προσφέρουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Μετέφερε στοιχεία από την προετοιμασία του προγράμματος μας για την Ζωοφιλία.

https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_74.html


Η Τομεάρχης Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Αλεξία Κατοίκου, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αλληλεγγύης που πρέπει να εφαρμόσουμε στον Δήμο για όσους Δημότες δεν υποστηρίζονται επιδοματικά από το κράτος, ενώ αναφέρθηκε και στις ελλείψεις φροντίδας της τρίτης ηλικίας.
Αναφέρθηκε επίσης στην επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ιατρών στην πόλη, καθώς και στην προβληματική επικοινωνία ενός δήμου με τους δημότες που ταλαιπωρούνται λόγω διασποράς των υπηρεσιών.

Τόνισε πως επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο που θα δίνει εργασία στου ανέργους της Περιοχής μας.
υπερτονίζοντας πως με την Ελληνική Αυγή για την Φυλή ΚΑΝΕΝΑΣ πολίτης δεν θα είναι μόνος του.

https://ayghfylis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_45.html


Ο Τομεάρχης Καθημερινότητας του Πολίτη – Ποιότητα Ζωής, Μάνθος Βεδουράς,  παρουσίασε το σχέδιο της παράταξης για την καλύτερη ζωή των πολιτών σε ένα δήμο ασφαλή, καθαρό και πράσινο.
Σύντομα, όλες οι λύσεις που προτείνουμε θα αναρτηθούν στο blog μας.


Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Φυλή", Θοδωρής Τσέλας, αφού ευχαρίστησε του τομεάρχες για την εντατικότητα της προσπάθειας τους αλλά και το έργο που παράγουν ενάμιση χρόνο ΠΡΙΝ από τις εκλογές, αναφέρθηκε στο σχέδιο Διαχείρισης Απορριμάτων, στον προγραμματισμό, στο σχέδιο της παράταξης για τα θέματα διαφθοράς που ταλανίζουν τον Δήμο αλλά κυρίως πως αυτά θα παταχθούν και πως οι διεφθαρμένοι του Δήμου θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Μίλησε για το σχέδιο εξωστρέφειας του Δήμου, καθώς και για το σχέδιο μέσα από το οποίο ο Δήμος θα κυβερνηθεί αποτελεσματικά τονίζοντας πως κανείς δεν εργάζεται σήμερα στην παράταξη για να γίνει κάποιος "δήμαρχος" ή κάποιος άλλος "δημοτικός σύμβουλος". 

Έκανε σαφές, πως κανείς δεν μας πιάνει από τον λαιμό να μας κάνει "δημάρχους" και "δημοτικούς συμβούλους". Προσφερόμαστε και να θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή την διεκδίκηση της ψήφου του λαού, γιατί με αυτήν την ψήφο πρέπει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των δημοτών, να εγγυηθούμε την υπεραξία της περιουσίας τους, το μέλλον και τα όνειρα που κάνουν οι δημότες για την πόλη. 
Στόχος μας δεν είναι οι φωτογραφίσεις στις διάφορες πίτες, αλλά να γίνουμε εργάτες ανάμεσα στους εργάτες για το καλό της πόλης και των δημοτών.


 

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τέλος, έδωσε συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από "νέα παιδιά που δουλεύουν με μέθοδο και σχέδιο, που δεν εντοπίζουν απλά το πρόβλημα έχοντας μια ξύλινη αντιπολιτευτική γλώσσα αλλά προτείνουν λύσεις. Λύσεις εφαρμόσιμες και κοστολογημένες, ενώ εξήρε το γεγονός πως η Ελληνική Αυγή για την Φυλή είναι ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την Πόλη, εκφρασμένη και βασισμένη πάνω στις αρχές και τις αξίες των Ελλήνων Εθνικιστών,  και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου".

Υ.Γ. Δουλεύουμε πολύ, καθημερινά, την ώρα που στον δήμο ή στις άλλες υποψήφιες παρατάξεις, "πάνε για καφέ"αναζητώντας ψήφους σε θολά νερά.

Ψάχνουμε τον δήμο σπιθαμή προς σπιθαμή, και πολύ σύντομα θα αναφέρουμε στην Περιφέρεια και στον Δήμο αλλά και στον Εισαγγελέα, παραλείψεις στην πυρασφάλεια του δάσους γύρω από τον δήμο μας, εγκληματικές παραλείψεις και παραβιάσεις του Περιβάλλοντος στις περιοχές γύρω από την χωματερή και άλλα θέματα.

Έχουμε δουλειά, τίποτε δεν είναι και δεν θα είναι εύκολο, αλλά δημιουργούμε το σχέδιο για να γίνει η Φυλή, τόπος να ζεις...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια