Χρήστος Παππούς: Σε τροχιά υλοποίησης μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, η ανακατασκευή τριών γηπέδων του Δήμου μας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρήστος Παππούς: Σε τροχιά υλοποίησης μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, η ανακατασκευή τριών γηπέδων του Δήμου μας.
Προτεραιότητά μας, η Νέα Γενιά και η διασφάλιση του δικαιώματος της , νά έχει πρόσβαση σε σύγχρονους αθλητικούς χώρους.
Εντός των προσεχών ημερών θα δημοσιευθεί η προκήρυξη για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας που αφορά την ανακατασκευή των γηπέδων του Πανοράματος και του Ακράτητου, ενώ εντός του 2018 θα ανακατασκευαστεί και το γήπεδο του Ζεφυρίου.
Αυτή τη θετική εξέλιξη για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, στην εκδήλωση της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου (Α.Ε. Ζεφυρίου) για την κοπή της Βασιλόπιτας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.
«Τα γήπεδα θα αναβαθμιστούν με την τοποθέτηση χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ενώ του χρόνου έχει σειρά το γήπεδο του Θρασύβουλου», τόνισε ο Χρήστος Παππούς, επαναβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Φυλής είναι πάντα κοντά στον Αθλητισμό και τις ανάγκες των σωματείων και αθλητών της πόλης.
Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Φυλής αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αφού όπως έχει επισημάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν ο Χ. Παππούς:
 « Η ανεργία, η ανασφάλεια και τα ναρκωτικά είναι προβλήματα που απασχολούν σήμερα την τοπική μας κοινωνία, ιδιαίτερα τους νέους μας.
Είναι κοινωνικά ζητήματα, που απαιτούν πολιτικές λύσεις.
 Η διασφάλιση της δυνατότητας στη νέα γενιά να έχει πρόσβαση σε σύγχρονους κι ασφαλείς αθλητικούς χώρους, δίνει μια δημιουργική διέξοδο στους νέους μας και τους απομακρύνει από κάθε είδους επικίνδυνες εξαρτήσεις.
 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει  να έχει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό και στη δημιουργία των απαραίτητων αθλητικών υποδομών.
Αυτό ακριβώς κάνουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, στο Δήμο Φυλής».
Ο Δήμαρχος Φυλής ευχήθηκε στην ομάδα επιτυχίες και στους ποδοσφαιριστές καλούς αγώνες χωρίς τραυματισμούς και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στον πρώην πρόεδρο της Α.Ε. Ζεφυρίου, Αντώνη Κόλλια, στον οποίο απένειμε, για λογαριασμό του Συλλόγου, τιμητική πλακέτα.
Τη συνεισφορά όλων των προηγούμενων διοικήσεων και των παλαίμαχων παικτών της Α.Ε. Ζεφυρίου στη διαχρονική πορεία της ομάδας, εξήρε ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ζεφυρίου, Θεοδόσης Δρόλιας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Διοίκηση της Α.Ε. Ζεφυρίου, τίμησε όλους τους διατελέσαντες προέδρους (παραβρέθηκαν οι Αντώνης Κόλλιας, κ. Μουρτζάκης και Ρούλα Πατήλα) και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την ομάδα τα 34 χρόνια από την ίδρυσή της. Επιβραβεύθηκαν επίσης για την παρουσία τους στις περισσότερες προπονήσεις της περιόδου, οι νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας Γιάννης Τσαλερίδης και Γιάννης Ζέρβας.
Ειδική μνεία έγινε στον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, τον οποίο τίμησε η Α.Ε. Ζεφυρίου για τη σημαντική προσφορά του σε εξοπλισμό και ρουχισμό στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και χάντμπολ της Α.Ε. Ζεφυρίου.
Η εκδήλωση διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με γλέντι υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, φαγητό και πολύ κέφι.
Ακολουθεί video με τη σύντομη ομιλία του Δημάρχου Φυλής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια