ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ


Κάλεσμα του Δημάρχου Χρήστου Παππού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης
Συνδημότισσσες και συνδημότες,
Δεκατρία χρόνια μετά την Ολυμπιάδα του 2004 πραγματοποιείται και πάλι, μια παγκόσμιας εμβέλειας αθλητική διοργάνωση στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων και Κορασίδων, που θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Στη μεγάλη αυτή αθλητική συνάντηση θα λάβουν μέρος 1068 αθλητές και προπονητές από 65 χώρες. 
Τρεις από τους αυτούς είναι παιδιά από το Δήμο μας και συγκεκριμένα η Μαρία Τριανταφυλλίδου, η Μαρία Μακρίδη και η Θεοδώρα Τελιανίδου. Δικός μας άνθρωπος, λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στα αθλητικά πράγματα του Δήμου μας, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρέας Χριστοδουλάκης.
Όπως αντιλαμβάνεστε η διοργάνωση αποτελεί μεγάλο αθλητικό και τουριστικό γεγονός και γι΄αυτό θα πρέπει, όλοι μας, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διαφημίσουμε το Δήμο και τη Χώρα μας.
Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται εδώ και μέρες σε εγρήγορση, αλλά αυτό δεν αρκεί. Για να πετύχουν οι αγώνες είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας, όλες τις ημέρες και κυρίως στην τελετή έναρξης, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:30.
Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των κοριτσιών μας, των υπόλοιπων 25 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών και γενικά, όλων των παιδιών που θα λάβουν μέρος.
Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, όπως συμβαίνει όταν στρατευόμαστε σε μια κοινή προσπάθεια.
Οι αγώνες πρέπει να πετύχουν και μόνο με την παρουσία μας μπορούμε να το εξασφαλίσουμε.
Ραντεβού στο Σπίτι της Πάλης, λοιπόν, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια