Η ομιλία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για την Εθνική Επέτειο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρέπει να αντλήσουμε πολύτιμα διδάγματα από το ηρωικό ’21,  τόνισε εκφωνώντας τον πανηγυρικό της ημέρας, κατά τη διάρκεια του επίσημου εορτασμού για την εθνική επέτειο, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.


«Η Επανάσταση του 1821 είναι ένα τρανό παράδειγμα ότι η ψυχή ενός Λαού μπορεί να αντιμετωπίσει την υπεροπλία του αντιπάλου και το εχθρικό διεθνές περιβάλλον, αλλά θα ήταν  περιφρόνηση προς της ιστορική αλήθεια να αγνοήσουμε ότι ο εθνικός διχασμός οδήγησε τον ηρωικό
αγώνα ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού κι ότι τις ζωές του Καραϊσκάκη, του καπετάν Μελέτη και του Καποδίστρια αφαίρεσε χέρι ελληνικό» επεσήμανε ο Δήμαρχος Φυλής.
Κλείνοντας, εξήρε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί με ομοψυχία η οικονομική κρίση και να επιδειχθεί αλληλεγγύη για τη στήριξη του ευάλωτου τμήματος του πληθυσμού. 

«Θα πρέπει να αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία αναβαπτιζόμενοι στην κολυμβήθρα της εθνικής μας μνήμης. Να εμπνευστούμε από το ηρωικό παράδειγμα των προγόνων μας. Να αναδείξουμε την ιστορία και την πολιτιστική μας κληρονομιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια