Καταγγελίες του Δημήτρη Τσιουμπρή

                                                                               
           Ημερομηνία :21/03/2017                                                       
                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


                        Η Λαϊκή συσπείρωση φυλής καταγγέλλει την πλειοψηφία της Διοίκησης του δήμου               Φυλής γιατί στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 17/03/2017 αποφάσισε :
    1)      Να διαθέσει ο Δήμος Φυλής 350.000 € για την αγορά 8 τζίπ που θα παραχωρηθούν στην Ελληνική Αστυνομία. Η δωρεά αυτή έρχεται μετά την άλλη δωρεά και παραχώρηση του κτιρίου που σήμερα στεγάζεται η πολεοδομία ( η οποία θα πάει να νοικιάσει άλλο κτίριο για να στεγαστεί.
       Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Φυλής απαλλάσσει  το κράτος από βάρη ( αφού το κράτος έχει την
ευθύνη να εξοπλίζει την αστυνομία) και τα φορτώνει στους Δημότες Φυλής.
    2)      Αποφάσισε ακόμη η Οικονομική επιτροπή να διαθέσει ο δήμος 75.400 € για να προσλάβει ειδικό σύμβουλο που θα καταγράψει τη δημοτική περιουσία.
                  Η καταγραφή της Δημοτικής περιουσίας πιστεύουμε  είναι στην αρμοδιότητα             των υπηρεσιών και να την καταγράψουν και να την παρακολουθούν.

                  Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής θεωρεί  απαράδεκτο μέχρι σήμερα οι διοικήσεις που            πέρασαν να μην έχουν καταγράψει τη δημοτική περιουσία.

                  Εμείς στις 8/2/2016 καταθέσαμε έγγραφο και ζητάγαμε ενημέρωση για την      υπόθεση της δημοτικής περιουσίας αλλά απάντηση δεν πήραμε ποτέ, όπως και σε         πολλά άλλα ζητήματα.



                                                                   Για την Λαϊκή Συσπείρωση
                                                                                       Δημήτριος Τσιουμπρής

                                                                                         Δημοτικός Σύμβουλος

                                                                                 Μέλος Οικονομικής Επιτροπής

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. O Δήμος Φυλής αγοράζει τα προϊόντα και υπηρεσίες στις ακριβότερες τιμές της αγοράς. Για παράδειγμα πέρυσι αγόρασε πλαστικούς κάδους απορριμμάτων προς 334,8 € όταν η μέση τιμή αγοράς για αντίστοιχους κάδους είναι τουλάχιστον 100 !! ευρώ μικρότερη και μπορεί ο καθείς να το διαπιστώσει από αναρτημένες στο ΕΣΗΔΗΣ αντίστοιχες συμβάσεις άλλων Δήμων της Αττικής και όχι μόνον.!!!. Ας ελπίσουμε εμείς ως δημότες που τελικά πληρώνουμε το λογαριασμό να σκεφτούμε καλύτερα στις επόμενες εκλογές και εσείς ως εκπρόσωποι μας να αναδεικνύεται όλα τα ζητήματα αυτά που γεννούν εύλογες απορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή