Άλλους είκοσι δύο εργαζομένους από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2006 όρκισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς(βίντεο)


Όπως είχε δεσμευτεί τον Ιανουάριο, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς όρκισε, το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2017,  άλλους  είκοσι δύο (22), από τους ογδόντα έναν (81), συνολικά, εργαζομένους του διαγωνισμού, ο οποίος είχε προκηρυχθεί, το 2006, από το ΑΣΕΠ. 
Οι εργαζόμενοι αυτοί είχαν ορκιστεί το 2010, όμως η πρόσληψη δεν είχε ολοκληρωθεί, για τυπικούς λόγους κι εν συνεχεία ανεστάλη λόγω Μνημονίου. Ωστόσο απασχολούνταν στο Δήμο, αλλά με προσωρινό εργασιακό καθεστώς, που δεν τους εξασφάλιζε πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Η αναστολή προσλήψεων έληξε πρόσφατα και έτσι κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 είχαν ορκιστεί άλλοι δέκα (10)
εργαζόμενοι της παραπάνω κατηγορίας, οι οποίοι απασχολούνταν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Φυλής.
Αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Φυλής ευχήθηκε στους εργαζομένους να είναι καλορίζικοι και πρόσθεσε ότι η διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται στο πλευρό τους.
Εξάλλου, αναφερόμενος στη γενικότερη πολιτική του Δήμου στον τομέα της απασχόλησης, δήλωσε τα εξής: 
«Στην προηγούμενη θητεία μας (2007-2010), λύσαμε το εργασιακό πρόβλημα των εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και στελεχώσαμε το Δήμο με το αναγκαίο προσωπικό. Σήμερα εξακολουθούμε να λύνουμε προβλήματα του παρελθόντος και παράλληλα, όπως είχαμε δεσμευτεί, εξασφαλίζουμε εργασία στους συνδημότες μας, καταπολεμώντας την ανεργία. Εκμεταλλευτήκαμε τη νομοθετική ρύθμιση και παρατείναμε, μέχρι 31-12-2017, τις συμβάσεις των εκατό (100) εργαζομένων που είχαν προσληφθεί το 2016, για οκτάμηνη εργασία, μέσω ΑΣΕΠ. Επίσης ήμασταν από τους πρώτους Δήμους που εξασφάλισαν, τον περασμένο χρόνο, διακόσιες εξήντα εννέα (269) θέσεις κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δίνοντας ανάσα στους συνδημότες μας, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια