Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα το δίκτυο της ΔΕΗ

    


     Από τη μία η κακοκαιρία από την άλλη οι παράνομες συνδέσεις είχαν αφήσει αρκετές γειτονιές της περιοχής χωρίς ρεύμα. Άμεση ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή δημάρχου Μαρίνου Σαρλά και έπειτα από συντονισμένε ενέργειες του Δήμου Φυλής και ΔΕΔΔΗΕ ,με  την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Η διακοπή σε σαράντα σημεία ρευματοκλοπής το δίκτυο αποφορτίστηκε  και επανήλθε στα κανονικά του επίπεδα για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους νόμιμα συνδεδεμένους δημότες.
Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε ο αναπληρωτής δήμαρχος ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης Μαρίνος Σαρλάς:



Μετά από την συντονισμένη ενέργεια ανάμεσα στον Δήμο Φυλής, την ΔΕΔΗΕ και την Ελληνική Αστυνομία έγινε σήμερα το πρωί(12-1-17) στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στις οδούς Αναγέννησης, Κωστή Παλαμά, Καζαντζάκη, Ορθοδοξίας και Αγίου Όρους διακοπή της ρευματοκλοπής από τις κολώνες της ΔΕΗ που σαν αποτέλεσμα είχε οι συγκεκριμένες συνοικίες να μην έχουν ρεύμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω της υπέρ φόρτωσης του δικτύου με μεγάλο ενεργειακό φορτίο. 
Συνολικά έγιναν σαράντα διακοπές παράνομης ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα το δίκτυο να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα και να μπορεί να εξυπηρετήσει τους νόμιμα συνδεδεμένος Δημότες. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα κλιμάκια που συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας και ιδιαίτερα τους Δημότες Φυλής για την κατανόηση τους, γνωρίζοντας ότι δεν ήταν υπαιτιότητα του Δήμου Φυλής και άμεσα οι αρμόδιες Υπηρεσίες φρόντισαν για την επίλυση του θέματος.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια