Αριστέα Βάβουλα:Θεωρούμε απαράδεκτο να αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι της Δ. Αττικής σαν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας.

   
Μέσα από τις σελίδες του facebook η περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Αττικής Αριστέα Βάβουλα ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση :
Την 25/1/17 συνεδρίασε η επιτροπή παρακολούθησης του έργου "Κατασκευή παιδικής χαράς- αθλοπαιδιών στο ΟΤ 332Α και 322Β Π.Ε. Αγ. Γεωργίου, δημοτική ενότητα Άνω Λιοσίων, Δήμος Φυλής" ύστερα από πρόσκληση της προέδρου της Επιτροπής Αριστέας Βάβουλα, ώστε να πληρωθούν οι πρώτοι λογαριασμοί.
   Το έργο αυτό γίνεται σε μια γειτονιά που πράγματι λείπει κάποιος χώρος αθλοπαιδιών. Από τα έργα που θα αφήσει πίσω της η περιφέρεια Αττικής- αφού το χρηματοδοτούμε εξ'
ολοκλήρου- συνεπικουρούμενη από την τεχνική υπηρεσία του Δ. Φυλής και δίνουν μια ακόμα ανάσα στην περιοχή, αφού ως διοίκηση της περιφέρειας, θεωρούμε απαράδεκτο να αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι της Δ. Αττικής σαν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είναι πολύ δύσκολο να "ανεβάσουμε" την ποιότητα του βιοτικού επιπέδου, όταν οι χώροι αναψυχής είναι ελάχιστοι, όταν ως μοναδικοί τόποι ψυχαγωγίας προσφέρονται η φύση και κάποιες πολύ αραιές εκδηλώσεις στο Δημαρχείο. Ευτυχώς, για κάποια αναβαθμισμένη ώρα ανάτασης υπάρχουν τα πολιτιστικά κέντρα, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου, κάποια forums που συντονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης, κάποιες εκδηλώσεις πολιτιστικών ομάδων που με τη βία επιβιώνουν. Κινηματογράφοι, θέατρα, και μουσεία λείπουν από τη Δυτική Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή