Θρηνεί ξανά το Πανόραμα


  Για δεύτερη φορά η συνοικία Πανοράματος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο μέσα σε λίγο καιρό. Ο χάρος αυτή τη φορά κτύπησε την οικογένεια του πρώην αντιδημάρχου Βαγγέλη Σαμώλη παίρνοντας μαζί του το γιο του Μάκη.  Ο Μάκης έχασε τη ζωή του σε ηλικία 42 το απόγευμα της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και δεκάδες φίλους και γνωστούς. Ήταν μέσα
Νοεμβρίου όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει κτυπηθεί από την επάρατο νόσο.  Όλο αυτό το διάστημα ο Μάκης έδινε το δικό του άνισο αγώνα μέχρι που λύγισε.
 Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 14.00 στην Παναγία Κανάλα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο, Μάκη.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Cleopatra Papageorgiou Οσο πιό υποβαθμισμένο είναι το περιβάλλον,τόσο πιό άσχημες οι συνθήκες υγειινής και τόσο μικρότερο το προσδόκιμο ζωής.Οι φτωχοί ζουν πάντα και παντού στις δυσμενέστερες συνθήκες,το γνωρίζουν και οι ίδιοι καλά.Η χωματερή της φυλής μολύνει πρώτα και χειρότερα τους ίδιους τους κατοίκους της και αμέσως μετά όλους αυτούς προς τους οποίους φυσσάει συνήθως ο αέρας από εκεί, υποθέτω τους κατοίκους των δυτικών προαστίων,.Τέλος μολύνει ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του λεκανοπεδίου.Για να τεκμηριωθεί ο θάνατος τον ΚΑΡΚΙΝΟ ειδικά, θα πρέπει να γίνουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στατιστικές μελέτες που θα αποδείξουν ότι η πιθανότητα να προσληφθεί κανείς απο καρκίνο είναι μεγαλύτερη για τους κατοίκους της φυλής από άλλες φτωχές συνοικίες.Διαισθητικά όλοι θα συμφωνήσουν, αλλά ένα διδακτορικό κάποιου νέου γιατρού,μαθηματικού,θετικού επιστήμονα και κοινωνικού αγωνιστή, με την στατιστική καταγραφή ,είναι νομίζω ο μόνος τρόπος ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.Με το τσιγάρο έχει αποδειχθεί ο συσχετισμός με μελέτες,ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή