Άμεση απάντηση με ευχαριστίες και δεσμεύσεις Χειλαδάκη στους ισχυρισμούς Καμπόλη


    Κε Καμπόλη, συνεχίστε σε αυτό τον ρυθμό . Αφού δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, να σας ενημερώσω εγώ, ότι εκτίθεστε ο ίδιος και εκθέτετε και τους «συνεργάτες» σας.
Βεβαίως και τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2015 ΔΕΝ είχα στο Ταμείο της ΚΕΔΗΦ σε μετρητά 680.000 ευρώ. Το Ταμείο της ΚΕΔΗΦ είχε σε μετρητά 92 ευρώ, όπως είθισται να έχουν όλα τα ταμεία Δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων. Μόνο ο Δήμος Φυλής έχει και διακινεί χιλιάδες ευρώ σε μετρητά κατά τους ισχυρισμούς των συνεργατών σας……
Ουδέποτε η ΚΕΔΗΦ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ στα βιβλία της και βέβαια ουδέποτε ΕΞΟΦΛΗΣΕ ολικώς ή μερικώς τις αποδείξεις που αναφέρονται στη δήλωση του κου Οικονόμου.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΕ ΚΑΜΠΟΛΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ
ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΩ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Δεν ξέρω ποιος και με ποιά ανταλλάγματα «έπεισε» τον κο Οικονόμου να  εκδώσει τα συγκεκριμένα παραστατικά, κατά το συγκεκριμένο χρόνο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο και με ποια ανταλλάγματα ο κος Οικονόμου αποφάσισε «να αυτοκτονήσει επιχειρηματικά» εκδίδοντας σε ΝΠΙΔ αποδείξεις λιανικών συναλλαγών χιλιάδων ευρώ.
Εγώ κατ΄εφαρμογή του νόμου είχα υποχρέωση να αγνοήσω τις αποδείξεις αυτές διότι δεν αποτελούν νόμιμα παραστατικά και να μην προβώ σε καμία καταβολή βάσει αυτών και αυτό έπραξα.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ» από αποδείξεις που δεν καταχωρήθηκαν και για χρήματα που δεν καταβλήθηκαν. Το άνοιγμα θα υπήρχε αν είχαν καταχωρηθεί αποδείξεις χωρίς να καταβληθεί το αναγραφόμενο ποσό.
Αυτό που προσπαθώ να σας πω κε Καμπόλη, είναι ότι «τζάμπα ο κόπος». Οι μεθοδεύσεις και η κατασκευή πλαστών στοιχείων δεν με φοβίζουν.  Αν είχαν τουλάχιστον μία σοβαρότητα, μπορεί και να ασχολούμην ……
Και κε Καμπόλη αλλού διαπιστώθηκε «εξωταμειακή διαχείριση» όχι στην ΚΕΔΗΦ.
Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω Κε Καμπόλη που με δήλωση σας στα Μέσα ανακοινώσατε την ανεξαρτητοποίηση μου και με βγάλατε από τη δύσκολη θέση να το πράξω εγώ……







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια