Απάντηση του Συλλόγου της Λίμνης στην αντιπρόεδρο Κική Πάλλη.

Αυτή την εικόνα θα βλέπουμε  όλοι μέχρι η πολιτεία να μας δώσει την προσοχή που μας αξίζει!!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
ΜΥΡΤΩΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ  45 ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Τ.Κ. 13341



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
10 Ιουνίου 2015

Ο Σύλλογος μας δημιουργήθηκε κατόπιν απαίτησης των κατοίκων της περιοχής μας με σκοπό να αναδείξει και να αντιμετωπίσει προβλήματα της περιοχής μας. Για αυτό τον λόγο όλες οι ενέργειες που πραγματοποιεί έχουν συλλογικό χαρακτήρα και όχι προσωπικό .
Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές δυσάρεστες όπως αυτή όπου ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε τοπικά  δημοσιεύματα που προσβάλουν και υπονομεύουν το κύρος του συλλόγου και των μελών του .
Με αφορμή λοιπόν την δημοσίευση –καταγγελία στις 7/7/15 της αντιπροέδρου του συλλόγου κας Κικής Πάλλη ,  αισθανόμαστε ότι  πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια καθώς επιχειρείται η διαστρέβλωσή της και η προσβολή της τιμής και αξιοπρέπειας  του συλλόγου και του προέδρου του .
 Σε πρόσφατη επιστολή της  η κα Πάλλη παρουσιάστηκε ως θύμα  απομόνωσης από τις διαδικασίες
και λειτουργίες του συλλόγου . Κάτι που προκαλεί εύλογες απορίες από τη στιγμή που όλες οι απορίες που εκφράζει δημόσια για τον αποκλεισμό της από τις διαδικασίες του Δ/Σ θα μπορούσαν να είχαν λυθεί με απλό τηλεφώνημα . Αν μη τι άλλο ο σύλλογος έχει αποδείξει ότι και απορίες λύνει και κατανόηση έχει .
 Όμως προφανώς ο σκοπός της κυρίας Πάλλη δεν ήταν αυτός . Ο σκοπός της ήταν  να επιχειρήσει να εκθέσει  το όνομα του προέδρου αλλά κυρίως την αξιοπιστία του συλλόγου μας .
Όντως η κυρία Πάλλη ψηφίστηκε αντιπρόεδρος  μέσα από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου . Όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να κάνουμε τις προσδοκίες μας πράξη .
Ο σύλλογος ξεκίνησε δυναμικά με πολύ όρεξη και πάθος από όλα τα μέλη του συλλόγου . Μετά λύπης μας όμως στην πορεία διαπιστώσαμε ότι η αντιπρόεδρος διέσυρε παντού το όνομα του προέδρου υπονομεύοντας τον ίδιο και κατά συνέπεια τον σύλλογο μας , λέγοντας παντού ότι είναι ανεπαρκής για τα καθήκοντα του και ότι θα βρει τρόπο να τον πετάξει <απέξω > .
 Το κακό για αυτήν είναι ότι οι άνθρωποι που απευθυνόταν για να λασπολογήσει είναι κοινοί μας γνωστοί και φίλοι . Άνθρωποι που έχουν μοιραστεί με τον πρόεδρο του συλλόγου κοινούς αγώνες και έχουν πλήρη εικόνα για το πρόσωπό του . Έτσι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό , γιατί κατάλαβαν ότι τέτοιες κατηγορίες  δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα .
Έτσι οι άνθρωποι αυτοί, συμπολίτες μας και αξιοσέβαστα μέλη της τοπικής κοινωνίας μας, αποφάσισαν να ενημερώσουν τον πρόεδρο του ΔΣ για τις  πράξεις  της αντιπροέδρου .
Ο σύλλογος ως όφειλε κίνησε τι προβλεπόμενες ενέργειες για να επιλύσει την παρεξήγηση αυτή και συνεδρίασε, καλώντας την αντιπρόεδρο να πει την άποψή της .
Εκεί ,αφού η κα Πάλλη ερωτήθηκε από τα μέλη του Δ/Σ  αν έχει αντίρρηση να έρθουν δυο άτομα της παρέας  να επιβεβαιώσουν για τα όσα είπε σε βάρος του προέδρου και πήραμε την έγκριση της , ήρθαν και κατέθεσαν τα όσα είπε ενώπιόν τoυς  , τα οποία η ίδια  αρνήθηκε ότι είπε. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι μάρτυρες αυτοί είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή διαθέσιμοι να επαναβεβαιώσουν  τα γραφόμενα στην επιστολή αυτή.
Κατόπιν τούτου, η κα Πάλλη δήλωσε προφορικώς την παραίτησης της , η οποία και έγινε  δεκτή από το Δ/Σ. Επίσης της ζητήθηκε  και γραπτώς η παραίτηση της  κάτι στο οποίο συμφώνησε.
Συμφωνήσαμε επίσης  και συναποφασίσαμε με την κ. Πάλλη στο πνεύμα της διακριτικότητας  και σεβασμού στο πρόσωπό της ως μέλος της τοπικής κοινωνίας , ότι το θέμα θα λάβει τέλος   εκεί  για να προστατέψουμε την ίδια αλλά και τον σύλλογο μας από ανούσιες δια ξιφασκίες που κακές υπηρεσίες θα προσέφεραν και μόνο.
Έκτοτε από τις 13/2/15 η κυρία Πάλλη δεν έδωσε σημεία ζωής , ενώ ποτέ δεν  έφερε γραπτώς την παραίτησης ως όφειλε και είχε δηλώσει ενώπιον όλου του Δ.Σ.
Ο σύλλογος έκρινε ότι η λειτουργία του έπρεπε να συνεχιστεί όπως και έπραξε, χωρίς να παραβιάζει σε κανένα σημείο όσα προβλέπονται στο καταστατικό του και αφορούν  τις συνεδριάσεις του.
 Δυστυχώς όμως όπως αποδείχτηκε  ότι η ευγένεια και η διακριτικότητα εκλαμβάνονται ως αδυναμία και ευκαιρία για προσπάθεια καιροσκοπισμού . Στην πορεία λοιπόν η κ. Πάλλη πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει  τους προβληματισμούς της με σκοπό να προκαλέσει βλάβη στο όνομα του συλλόγου και προσωπικά του προέδρου  .
Ειλικρινά δεν είχαμε καμιά πρόθεση να τοποθετηθούμε  δημόσια για ένα καθαρά εσωτερικό θέμα του συλλόγου ,αλλά ούτε και να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση  . Όμως μετά την δημόσια καταγγελία της όλα τα μέλη του Δ.Σ, νιώσαμε ότι έπρεπε να αμυνθούμε γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υπόληψη και την αξιοπρέπεια μας .
 Όσο για τις αιχμές που αφήνει στο δημοσίευμα της για κομματικά περίπτερα να την ενημερώσουμε ότι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική , διότι στο τοπικό πανηγύρι του δήμου μας δεν υπήρχαν κομματικά περίπτερα , αλλά  περίπτερο δημοτικής παράταξης  .
Εξάλλου ο πρόεδρος του συλλόγου δεν έκρυψε ποτέ  ότι είναι μέλος δημοτικής παράταξης όπως άλλωστε και η κα Πάλλη ήταν και είναι , κάτι το οποίο θεωρούμε υγιές για κάθε ενεργό πολίτη .
 Όμως ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα . Ο σύλλογος όπως ορίζει και το καταστατικό μας είναι ανεξάρτητος από πολιτικές και δημοτικές παρατάξεις  ,  πολιτικές και κομματικές επιδιώξεις . Αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα .
 Ότι άλλο σχολιάζεται δημόσια από τη κα Πάλλη,  είναι προϊόν παραφιλολογίας  και κακόβουλης σκέψης .


 Ως εκ τούτου ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να καλέσει Γενική Συνέλευση για να ενημερώσει το σώμα για τα ανωτέρω και να αποφασίσει με  διαδικασίες που ορίζονται στο καταστατικό του,  την παραμονή η όχι της κ. Πάλλη στο σύλλογο .
Παρόλα  αυτά  πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή η κ. Πάλλη θα καταλάβει το λάθος πού έκανε να εκθέσει τον εαυτό της και να μας αναγκάσει να τοποθετηθούμε δημόσια .
Την καλούμε λοιπόν και από εδώ, να δηλώσει εγγράφως την παραίτηση της από το Δ/Σ του συλλόγου και να σταματήσει εδώ αυτό το γαϊτανάκι δηλώσεων , γιατί μόνο κακό κάνουν στην ίδια και στον κόσμο , όπου το μόνο που τον ενδιαφέρει  είναι ο σύλλογος να συνεχίσει να ασχολείται με την ουσία και τον σκοπό της δημιουργίας του και όχι με  ανεδαφικές προσωπικές αντιμαχίες  .
Επιφυλασσόμενοι  για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί στις αναρτήσεις μας  και τα σχόλιά μας , ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούμε  δημόσιο βήμα.

Μετά τιμής το Δ/Σ
                   Ο Πρόεδρος                                                                                          Η    Γραμματέας
          Μιχάλης Μιχαηλίδης                                                                              Ευαγγελία Δεληγιαννίδη

Την καταγγελία θα την δείτε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΟΙ...ΚΑΤΟΙΚΟΙ...ΤΗΣ...ΦΥΛΗΣ

    Α.....Π.....Α.....Ι.....Τ......Ο......Υ.......Ν

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΗΠΟΛΙΠΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

    ΩΡΑΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΗΠΟΛΙΠΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

    ΩΡΑΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή